Πρασινο φως απο το υπουργειο Πολιτισμου για 400 προσληψεις εξπρες σε μουσεια και αρχαιολογικους χωρους

8 θέσεις στις ΕΦΑ της ΑΜΘ
Έγγραφο για 400 προσλήψεις που θα αφορούν τέσσερις ειδικότητες, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας πέντε μηνών, σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, απέστειλε στο ΑΣΕΠ το υπουργείο Πολιτισμού.
 
Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο κατανομής των θέσεων 320 προσλήψεις αφορούν την ειδικότητα ΔΕ Φύλαξης Πληροφόρησης Ημερήσιων Φυλάκων Αρχαιοτήτων, 50 προσλήψεις την ειδικότητα ΔΕ Φύλαξης Πληροφόρησης Νυκτοφυλάκων Αρχαιοτήτων, 15 προσλήψεις την ειδικότητα ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού-Καθαριότηταςκαι 15 προσλήψεις της ειδικότητα ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού Εργατών.
 

Οι θέσεις στην ΑΜΘ

 
Θέσεις προβλέπονται και για τις ΕΦΑ της ΑΜΘ. Συγκεκριμένα 1 θέση ΔΕ Φύλαξης Πληροφόρησης Ημερήσιων Φυλάκων Αρχαιοτήτων προβλέπεται για την ΕΦΑ Δράμας, 2 θέσεις ΔΕ Φύλαξης Πληροφόρησης Ημερήσιων Φυλάκων Αρχαιοτήτων για την ΕΦΑ Έβρου, 2 θέσεις ΔΕ Φύλαξης Πληροφόρησης Ημερήσιων Φυλάκων Αρχαιοτήτων για την ΕΦΑ Καβάλας-Θάσου, 1 θέση ΔΕ Φύλαξης Πληροφόρησης Ημερήσιων Φυλάκων Αρχαιοτήτων και 1 θέση ΔΕ Φύλαξης Πληροφόρησης Νυκτοφυλάκων Αρχαιοτήτων για την ΕΦΑ Ξάνθης και τέλος 1 θέση ΔΕ Φύλαξης Πληροφόρησης Ημερήσιων Φυλάκων Αρχαιοτήτων για την ΕΦΑ Ροδόπης.
 
Να σημειωθεί ότι η πρόσληψη του εν λόγω προσωπικού θα γίνει μετά από την έγκριση των προκηρύξεων από το ΑΣΕΠ. Η κατανομή του ανωτέρω προσωπικού ανά Μουσείο, Αρχαιολογικό Χώρο η Μνημείο, θα καθοριστεί από τον Προϊστάμενο της εκάστοτε Υπηρεσίας.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.