Ποιοτικα εργα συνδυασμενα με ελαχιστο δυνατο κοστος

Το τεχνικό γραφείο «Ενεργειακή Δράση», επί της οδού Πλάτωνος 29 στην Ξάνθη, ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2011, από τον Διπλωματούχο Μηχανολόγο Μηχανικό Παραγωγής και Διοίκησης Γεώργιο Ι. Κυριάκου με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στις τεχνολογίες ενεργειακών συστημάτων. Δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων με ειδίκευση στον ενεργειακό τομέα, καλύπτοντας όλο το φάσμα των ανανεώσιμων και συμβατικών πηγών ενέργειας. Το κύριο χαρακτηριστικό της επιχείρησης είναι η εύρεση ποιοτικών λύσεων που συνάδουν πάντα με την εξοικονόμηση ενέργειας, ακόμη και για τις πιο απαιτητικές ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις.
Οι επαγγελματικές υπηρεσίες που προσφέρει αφορούν στις μελέτες έκδοσης αδειών και συγκεκριμένα Ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες οικοδομικών αδειών, μελέτες αδειών λειτουργίας καταστημάτων, μελέτες πυρασφάλειας, έκδοσης Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης, προετοιμασίας Φακέλου για το Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’οίκον». Οι υπηρεσίες της αφορούν και κατασκευές ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και συγκεκριμένα θέρμανσης, κλιματισμού, ηλιοθερμικών συστημάτων και ύδρευσης.

Η φιλοσοφία της εταιρείας

Η φιλοσοφία της επιχείρησης σύμφωνα με τον κ. Κυριάκου «είναι η ποιοτική δουλειά και η έγκαιρη παράδοση του εκάστοτε έργου. Με το έμπειρο προσωπικό την σωστή διοίκηση και το έλεγχο που ασκούμε παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
Σκοπός μας είναι να επιτυγχάνουμε την βέλτιστη δυνατή ποιότητα σε συνδυασμό με το ελάχιστο δυνατό κόστος, παράγοντες που αλληλεπιδρούν και αλληλεξαρτώνται, σε κάθε κατασκευή που υλοποιούμε. Στο χώρο των τεχνικών έργων η επίτευξη του σκοπού αυτού είναι ιδιαιτέρως σημαντική καθώς οι εσφαλμένες επιλογές οδηγούν σε εκπτώσεις της ποιότητας και διόγκωση του συνολικού κόστους, καθώς προκύπτουν αστοχίες υλικών, εκ των υστέρων αναγνωρίσεις σφαλμάτων και συνεπώς ανάγκη συχνής αντικατάστασης και συντήρησης των εγκαταστάσεων. Αντίθετα, η ξεχωριστή αντιμετώπιση κάθε έργου ως μοναδική οντότητα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και απαιτήσεις, σε συνδυασμό με τις απαραίτητες ορθές επιλογές συνεργατών και υλικών, μας δίνει τη δυνατότητα να επιτυγχάνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.
Οι σημαντικότεροι σύμμαχοι μας στην προσπάθεια για την επίτευξη του σκοπού αυτού είναι η άριστη τεχνική μας κατάρτιση, η γνώση των «μυστικών» των κατασκευών και η εμμονή μας στην τελειότητα, στοιχεία που οφείλουμε στο μεράκι και στην έγκαιρη παρακολούθηση της ραγδαίας εξέλιξης της τεχνολογίας».

Υπηρεσίες που προσφέρονται

Με στόχο την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον προγραμματισμό, τη συνέπεια ως προς το χρονοδιάγραμμα εργασιών, τη χρήση υλικών εγγυημένης ποιότητας και τη σωστή εφαρμογή τους. Όπως αναφέρει ο κ. Κυριάκου «σε κάθε έργο, μελετάμε και επιδιώκουμε την μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, με αίσθημα ευθύνης, συνέπειας και σοβαρότητας, μπορούμε να προσφέρουμε νέες ιδέες και πρακτικές λύσεις με σεβασμό στο περιβάλλον που δοκιμάζει τις αντοχές του, προσαρμόζουμε τις σύγχρονες κατασκευές ώστε να εναρμονίζονται με αυτό».
Στο πλαίσιο αυτό το αντικείμενο εργασιών της αφορά στον σχεδιασμό, την μελέτη ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων για την έκδοση οικοδομικών αδειών καθώς επίσης και την κατασκευή τους.

Ηλεκτρομηχανολογικές Εγκαταστάσεις

Η «Ενεργειακή Δράση» αναλαμβάνει την μελέτη και την υλοποίηση του συνόλου των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων οποιουδήποτε κτιριακού ή βιομηχανικού έργου με στόχο την παροχή σύγχρονων, λειτουργικών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πελάτη. Η συνεχής ενημέρωση και εξειδίκευση σε θέματα νέων τεχνολογιών δίνουν την ευχέρεια σχεδιασμού αξιόπιστων λύσεων και τη δυνατότητα δημιουργίας εγκαταστάσεων υψηλών προδιαγραφών καλύπτοντας τομείς όπως : θέρμανση, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, κλιματισμό, υδραυλικά έργα, ηλιακά συστήματα, πυρόσβεση.

Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Η «Ενεργειακή Δράση» δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας και θέτει ως πρωταρχικό στόχο, πέρα από την προώθηση της πράσινης ενέργειας, το οικονομικό όφελος για κάθε της πελάτη.

Μελέτες Έκδοσης Αδειών

Η «Ενεργειακή Δράση» εκπονεί ηλεκτρομηχανολογικές και ενεργειακές μελέτες για την έκδοση οικοδομικής άδειας και αναλαμβάνει την πλήρη διεκπεραίωση τους στα αρμόδια Πολεοδομικά Γραφεία, αναλαμβάνει ακόμη την μελέτη πυρασφάλειας (πυροπροστασίας) καθώς και την διεκπεραίωση της στην Πυροσβεστική Υπηρεσία όπως επίσης αναλαμβάνει και μελέτες για την έκδοση αδειών σε βιοτεχνίες, επαγγελματικά εργαστήρια και καταστημάτα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ποιοτικά έργα αξιόπιστα, ασφαλή και οικονομικά

Το συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρείας σύμφωνα με τον υπεύθυνό της είναι ότι «παρακολουθώντας στενά όλες τις εξελίξεις της τεχνολογίας σε μεθόδους, υλικά και εξοπλισμό η «Ενεργειακή Δράση» δύναται να προσφέρει ποιοτικές λύσεις και έργα σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αξιόπιστα, ασφαλή, οικονομικά στην κατασκευή και προπαντός ενεργειακά αποδοτικά σε μια εποχή που η ενέργεια είναι πανάκριβη. Η βέλτιστη δυνατή ποιότητα σε συνδυασμό με το ελάχιστο δυνατό κόστος, είναι παράγοντες που αλληλεπιδρούν και αλληλεξαρτώνται, σε κάθε κατασκευή που υλοποιούμε».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.