Ποιοι συνεπεις καταναλωτες θα εχουν εκπτωση στους λογαριασμους της ΔΕΗ το 2016

Οι συνεπείς καταναλωτές της ΔΕΗ για το 2015 θα επιβραβευτούν με εκπτώσεις στους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς του 2016 σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΗ.
 
Έτσι οι συνεπείς οικιακοί πελάτες του 2015 θα πάρουν επιστροφή το διπλάσιο της αξίας της πάγιας χρέωσης σε κάθε εκκαθαριστικό λογαριασμό τους για το έτος 2016. 

Ποιοι δικαιούνται την επιστροφή

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΕΗ την επιστροφή δικαιούνται οι Οικιακοί πελάτες με τιμολόγιο Γ1 και Γ1Ν που έχουν εξοφλήσει εμπρόθεσμα τους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς τους το 2015, θα λάβουν επιστροφή ποσού διπλάσιου της αξίας της πάγιας χρέωσης σε κάθε εκκαθαριστικό λογαριασμό τους για το έτος 2016.
 
Να σημειωθεί ότι από την επιστροφή εξαιρούνται οι οικιακοί πελάτες που απολαμβάνουν ήδη τιμολογιακών προνομίων (όπως πελάτες ενταγμένοι στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, Τιμολόγιο Υπηρεσιών Αλληλεγγύης, Πολυτεκνικό Τιμολόγιο ΓΤ, πρόγραμμα Ακραίας Φτώχειας).

Απαιτούμενες ενέργειες για ένταξη στο πρόγραμμα επιβράβευσης Οικιακών Πελατών

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, για την ένταξη στο πρόγραμμα επιβράβευσης δεν απαιτείται κάποια ενέργεια. Εφόσον έχουν εξοφληθεί εμπρόθεσμα οι εκκαθαριστικοί λογαριασμοί του 2015, αυτόματα σε κάθε εκκαθαριστικό λογαριασμό του 2016 θα επιστρέφεται/πιστώνεται το διπλάσιο της αξίας της πάγιας χρέωσης. 

Πώς εμφανίζεται η πίστωση στο λογαριασμό

Στους οικιακούς πελάτες που θα επιστραφεί το διπλάσιο της αξίας της πάγιας χρέωσης, στην πίσω όψη εκάστοτε Εκκαθαριστικού λογαριασμού του έτους 2016 θα υπάρχει η πίστωση «Επιστροφή Παγίου».
 
Επιπλέον, στην μπροστινή όψη του λογαριασμού θα υπάρχει ειδικό μήνυμα/σήμανση «Σας επιβραβεύουμε με επιστροφή διπλάσιου παγίου! 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.