Πληθος κοσμου στην Εμπορικη Εκθεση «Alexpo 2023»

Χρ. Τοψίδης: «Η Alexpo 2023 είναι η απόδειξη ότι αντέξαμε, αντέχουμε και θα αντέχουμε γιατί ξέρουμε να δίνουμε μάχες και να τις κερδίζουμε»

Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε το Σαββατοκύριακο την Εμπορική Έκθεση «Alexpo 2023», η οποία ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα.

Κατά την έναρξη της φετινής διοργάνωσης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, μίλησε για τις διεκδικήσεις του Επιμελητηρίου για την επίτευξη ισόρροπης ανάπτυξης του νομού, ενώ αναφέρθηκε και στα στοιχεία της πενταετίας όσον αφορά τις νέες εγγραφές αλλά και τις διαγραφές από το μητρώο επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Έβρου.

«Η Alexpo 2023 είναι η απόδειξη ότι αντέξαμε, αντέχουμε και θα αντέχουμε γιατί ξέρουμε να δίνουμε μάχες και να τις κερδίζουμε» είπε ο κ. Τοψίδης και πρόσθεσε: «Από την προηγούμενη Alexpo μέχρι και σήμερα, δηλαδή σε διάστημα πέντε ετών, γράφτηκαν στο μητρώο του Επιμελητηρίου μας 2003 επιχειρήσεις και διαγράφηκαν από αυτό 1247. Το ισοζύγιο δηλαδή, είναι θετικό και δεν υπάρχει πιο τρανή απόδειξη από αυτό για να πούμε ότι οι Εβρίτες και οι Εβρίτισσες τολμούν, γεννούν ιδέες, επιχειρούν, επενδύουν».

Ιωάννης Μασούτης: «Είναι χρέος μας να στηρίξουμε τα μικρά και μεσαία Επιμελητήρια τα οποία έχουν ανάγκη»

«Είναι χρέος μας να στηρίξουμε τα μικρά και μεσαία Επιμελητήρια τα οποία έχουν ανάγκη» σχολίασε σε δηλώσεις του στο περιθώριο της συνεδρίασης της Διοικητικής  Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την 19η Εμπορική Έκθεση Alexpo 2023, ο πρόεδρος της Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, κ. Ιωάννης Μασούτης.

Όπως επεσήμανε, «μετά από πέντε χρόνια απουσίας κρίναμε ότι θα έπρεπε να είμαστε εδώ και να στηρίξουμε την δράση του Επιμελητηρίου Έβρου. Υπάρχει συνεννόηση, επικοινωνία σε ένα πολύ καλό επίπεδο αυτό επιδιώκει άλλωστε και η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και για αυτό ζητήσαμε από τους φορείς να καταγράψουν όλα τα θέματα τα οποία υπάρχουν και να προσπαθήσουμε να τα συζητήσουμε  με την κυβέρνηση και να τα λύσουμε».

Πηγή: ΕΡΤ Ορεστιάδας

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.