“Pit Stop” η νεα σταση για να «φουλαρετε» απο γευσεις

Το νέο μαγαζί της πόλης για γρήγορο φαγητό με αποκλειστικά χειροποίητα προϊόντα

Οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής μάς έχουν επιβάλει  τη λογική να τα κάνουμε όλα γρήγορα. Γεγονός που ως  νεοέλληνες έχουμε  εφαρμόσει σε αρκετές δραστηριότητες της καθημερινότητάς μας, εξακολουθώντας  ωστόσο  να είμεθα καλοφαγάδες και να μην  εκτιμάμε τίποτα άλλο όσο ένα πιάτο καλό φαγητό!
 
Το νέο κατάστημα γρήγορου φαγητού της πόλης μας που φέρει μάλιστα και το κατάλληλο όνομα, “Pit Stop”, επί της οδού Ορφέως 27, έρχεται ακριβώς να παντρέψει αυτά τα δύο χαρακτηριστικά. Το καλό αλλά και γρήγορο φαγητό!
 
Με τα κατάλληλα πάνω στο όλο concept ονόματα των γευμάτων που έχει να προσφέρει, όπως  το «τριπλό γρανάζι» ή τη σος γρανάζι  ή το «γυροπιστόνι» και σπεσιαλιτέ την πίτσα γύρο, αλλά κυρίως με την ποιότητα και τη σφραγίδα των χειροποίητων προϊόντων, το “Pit Stop”  θα αποτελέσει την επόμενη στάση σας, στην οποία και θα «φουλάρετε»!
 
Μπαίνετε, γεμίζετε και… βγαίνετε λοιπόν με μία στάση στο “Pit Stop”, το οποίο όμως έρχεται και στο σπίτι σας με ένα τηλέφωνο στο 6983623215 από τις 12 το μεσημέρι έως τη 1 το ξημέρωμα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.