“Pet’s O’clock”: Η καλυτερη «ωρα» για το κατοικιδιο σας

Η αλήθεια είναι ότι από μικρή, ανέκαθεν όταν άκουγα την λέξη “pet shop” το μυαλό μου πήγαινε πάντα σε αυτό το πολύ ωραίο μαγαζί στην οδό Αγίου Γεωργίου, με τα πολλά ενυδρεία και τα πολύχρωμα ψάρια στην βιτρίνα, αλλά και τα τεράστια, για το τότε ύψος μου, σπιτάκια σκύλων που κοσμούσαν το εξωτερικό του.
 
Η αίσθησή μου αυτή δεν άλλαξε ούτε τώρα, καθώς συνεχίζω αυθορμήτως με το που ακούω “pet shop” να σκέφτομαι το εν λόγω μαγαζί. Μόνο που πλέον το μυαλό μου πάει λίγα μόλις μέτρα μακρύτερα από ό,τι συνήθιζε, καθώς το αγαπημένο μου “pet shop” τελεί υπό νέα διεύθυνση, ανήκοντας πάντα στην οικογένεια Μακίδη, και σε νέα διεύθυνση, λίγα μόλις μέτρα από την παλαιά και συγκεκριμένα στην οδό Σοφίας Βέμπο 4, με νέο όνομα που δεν είναι άλλο από το “Pet’s O’clock”.
 
Ο κ. Γιώργος Μακίδης και η σύζυγός του Κατερίνα, άνοιξαν το πρώτο τους κατάστημα το 1979, ενώ την οικογενειακή «παράδοση» συνεχίζει πλέον ο γιος τους Δημήτρης Μακίδης, με τη βοήθεια της αδερφής του Νανάς.
 
Σε έναν λοιπόν ομολογουμένως εντυπωσιακό νέο χώρο, η οικογένεια Μακίδη συνεχίζει με κύριο μέλημά της την αγάπη και τη φροντίδα για τα κατοικίδια ζώα.
 
Τα προαναφερθέντα αγαπημένα μου ενυδρεία, σε όλα τα μεγέθη με τα εντυπωσιακά πολύχρωμα ψάρια στολίζουν όχι μόνο την βιτρίνα του καταστήματος αλλά και το εσωτερικό του, ενώ σε ό,τι αφορά τον όρο «κατοικίδια» εκεί μπορείτε να βρείτε ωδικά πτηνά και διάφορα μικρά ζώα. Επίσης, μεγάλη ποικιλία σε τροφές, προς ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών ουρανίσκων των μικρών μας φίλων αλλά και αξεσουάρ για όλα τα γούστα και όλες τις ανάγκες.
 
Για τους πολυάσχολους ιδιοκτήτες κατοικιδίων το “Pet’s O’clock” αποτελεί την εύκολη λύση για τον καλλωπισμό των ζώων σας, για λούσιμο- στέγνωμα, κούρεμα, χτένισμα και αφαίρεση υποτριχώματος, όλα δηλαδή τα κοινώς γνωστά ως “grooming”.
 
Όσοι δεν έχετε ακόμα κάνει το χριστουγεννιάτικο δώρο σας στο κατοικίδιό σας, όσοι αρέσκεστε να το «καλομαθαίνετε» ή όσοι ψάχνετε απλά την καλύτερη λύση για την καθημερινή του φροντίδα, βάση των δικών σας δεδομένων, οικονομικών και μη, μπορείτε να απευθυνθείτε στο “Pet’s O’clock” καθημερινά πρωί και απόγευμα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.