Πεντε θεσεις για τα παραρτηματα του ΟΠΕΚΕΠΕ σε Αλεξανδρουπολη, Δραμα και Καβαλα

Με συμβάσεις εργασίας 8 μηνών

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 50 ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων, θα προβεί ο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Από την κατανομή προβλέπεται η στελέχωση θέσεων και στις Περιφερειακές Διευθύνσεις του Οργανισμού σε Αλεξανδρούπολη, Δράμα και Καβάλα. Συγκεκριμένα προβλέπεται για την Αλεξανδρούπολη η πλήρωση μιας θέσεις ειδικότητας ΠΕ Γεωπόνων και μιας θέσης ειδικότητας ΠΕ Κτηνιάτρων, για τη Δράμα η πλήρωση μιας θέσης ειδικότητας ΠΕ Γεωπόνων και μιας θέσης ειδικότητας ΠΕ Κτηνιάτρων και για την Καβάλα η πλήρωση μιας θέσης ειδικότητας ΠΕ Κτηνιάτρων.

Όσοι επιλεγούν θα κληθούν να υπογράψουν σύμβαση εργασίας διάρκειας 8 μηνών.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.), Δομοκού 5, Τ.Κ. 10445 – Αθήνα, απευθύνοντάς την στη Δ/νση Διοικητικής & Οικονομικής Υποστήριξης, Τμήμα Διαχείρισης Προσωπικού, υπόψη κας Ε. Καρούσου, κας Β. Κάππου και Α. Ροδοπούλου (τηλ. επικοινωνίας: 2108802856, 2108802837 και 2108802374).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων θα γνωστοποιηθεί με νέωτερη ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Info

Ολόκληρη η προκήρυξη εδώ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.