Πεντε προσληψεις στον δημο Δραμας για Λειτουργια Κεντρου Ημερησιας Φροντιδας Ηλικιωμενων

Οι ειδικότητες που αναζητούνται

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε ατόμων εξέδωσε το Νομικό Πρόσωπο του δήμου Δράμας για την υλοποίηση της Πράξης με τίτλο «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ (Κ.Η.Φ.Η) ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ».

Οι ειδικότητες που αναζητούνται είναι: 1 άτομο ΤΕ Νοσηλευτών, 2 άτομα ΔΕ Κοινωνικών Επιμελητών, 2 άτομα ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας. Όσοι επιλεγούν θα κληθούν να υπογράψουν σύμβαση διάρκειας ενός έτους, με δυνατότητα παράτασης μέχρι τη λήξη του προγράμματος.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την Ανακοίνωση δικαιολογητικά, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Νομικό Πρόσωπο Δήμου Δράμας, Διοικητηρίου 11, ΤΚ 66133, Δράμα, απευθύνοντάς την υπόψη κας Βασιλειάδου Μάρθας (τηλ. επικοινωνίας: 2521032722 και 2521024464).

Tο εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Info

Ολόκληρη η ανακοίνωση βρίσκεται στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A91%CE%A6%CE%9B%CE%9F%CE%9B1%CE%95-%CE%9A59

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.