Πεντε προσληψεις στο ΚΕΜΕΑ

Τρεις οι ειδικότητες που αναζητούνται

Στην πρόσληψη πέντε ατόμων θα προβεί το ΚΕΜΕΑ του Δήμου Κομοτηνής για την κάλυψης εποχικών αναγκών του. Συγκεκριμένα αναζητούνται: ένα άτομο ειδικότητας ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού, ένα άτομο ΤΕ Φυσικοθεραπευτών και τρία άτομα ειδικότητας ΔΕ Βρεφονηπιοκόμων. Όσοι προσληφθούν στις δύο πρώτες ειδικότητες θα κληθούν να υπογράψουν σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας 8 μηνών και στην τρίτη ειδικότητα σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου έως τις 31 Ιουλίου 2020.
 

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό «Έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6» και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: «Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής» – Ταχ. Δ/νσηΓρ. Μαρασλή 1, 1ος όροφος- Κομοτηνή ΤΚ 69133, απευθύνοντας την στο Διοικητικό τμήμα υπόψη κας Μαρίας Μερέτη, (τηλ. επικοινωνίας: 25310/23175). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
 
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκινά σήμερα, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν ολόκληρη την ανακοίνωση στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.komotini.gr/nea-anakoinwseis/kemea-anakoinosi-proslipsis-5-atomon

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.