Πεντε προσληψεις στο ΚΕΜΕΑ

Από σήμερα οι αιτήσεις

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε ατόμων εξέδωσε το ΚΕΜΕΑ του δήμου Κομοτηνής για τις ανάγκες λειτουργίας των Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών του.

Ανά ειδικότητα η κατανομή των θέσεων έχει ως εξής:

  • ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων 2 άτομα
  • ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας 3 άτομα

Όσοι επιλεγούν θα κληθούν να υπογράψουν σύμβαση διάρκειας έως 31 Ιουλίου 20222 και όχι πέραν των 11 μηνών.

Υποβολή αιτήσεων-προθεσμία

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, εντυπο ασεπ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  [email protected] είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, «Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής», Γρ. Μαρασλή 1, 1ος όροφος, ΤΚ 69133, ΚΟΜΟΤΗΝΗ,  απευθύνοντάς την στο Διοικητικό τμήμα, υπόψη κ. Μαρίας Μερέτη (τηλ. επικοινωνίας: 25310 23175).

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ξεκινά σήμερα, Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021 και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021.

Επισημαίνεται ότι η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται  υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Info

Ολόκληρη η ανακοίνωση καθώς και τα συνοδευτικά έγγραφά βρίσκονται εδώ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.