Πεντε προσληψεις στις υπηρεσιες της ΑΑΔΕ στον Εβρο

ΥΕ Καθαριότητας η ειδικότητα που αναζητείται

Ανακοίνωση για την πρόσληψη συνολικά εκατό ατόμων κατηγορίας ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας, εξέδωσε η ΑΑΔΕ. Στην κατανομή των θέσεων προβλέπεται η πλήρωση πέντε θέσεων για τις υπηρεσίες της Αρχής που εδρεύουν στον Έβρο (Διευθύνσεις Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας). Όσοι επιλεγούν θα κληθούν να υπογράψουν σύμβαση διάρκειας 18 μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 8 και να την υποβάλουν, είτε ηλεκτρονικά μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (([email protected] ή [email protected] ), είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (ΑΑΔΕ) – Δ/ΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (ΤΜΗΜΑ Β΄) – ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ ΣΕΡΒΙΑΣ 10 Τ.Κ. 10562, Τ.Θ. 10184 ΑΘΗΝΑ.

Πληροφορίες δίδονται στα τηλέφωνα: 210-3375124,210-3375096 και 210-3375543.

Διευκρινίζεται ότι το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμό των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγιση του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Info

Ολόκληρη η ανακοίνωση βρίσκεται στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο:

https://www.aade.gr/prokiryxeis-diagonismoi/ddad-b-1135615-ex-2020

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.