Πεντε διαγωνισμοι για 1.300 μονιμες προσληψεις

«Προ των πυλών» του Εθνικού Τυπογραφείου βρίσκονται δύο προκηρύξεις του ΑΣΕΠ που αφορούν στην πρόσληψη συνολικά 900 μόνιμων υπαλλήλων στη ΔΕΗ και στη Γενική Γραμματεία Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών.
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί η τρίτη και τελευταία προκήρυξη της ΔΕΗ (για φέτος) που αφορά 450 μόνους υπαλλήλους, απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν αφορούν: Τεχνίτες Ορυχείων, Μηχανοτεχνίτες Σταθμών και Υποσταθμών, Τεχνίτες Ιμάντων, Ηλεκτροξυγονοκολλητές, Μηχανοτεχνίτες και Μηχανοτεχνίτες Αυτοκινήτων, Χειριστές Μηχανημάτων Έργων, Ηλεκτροτεχνίες και οδηγούς, Μηχανοδηγούς κ.α. 

450 θέσεις στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων

Μετά τη ΔΕΗ θα ακολουθήσει η προκήρυξη του υπουργείου Οικονομικών για 450 θέσεις στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων. Δικαίωμα υποβολής αίτησης στον διαγωνισμό θα έχουν όσοι διαθέτουν πτυχία Νομικής και Οικονομικών Σχολών, ενώ απαραίτητη θεωρείται και η κατοχή μεταπτυχιακού ή διδακτορικού τίτλου σπουδών στο Φορολογικό Δίκαιο, στην Πολιτική Δικονομία στο Αστικό Δικονομικό Δίκαιο, στην Ελεγκτική, στη Λογιστική και στα Χρηματοοικονομικά.
 
Στα απαραίτητα προσόντα περιλαμβάνονται επίσης η γνώση χειρισμού Η/Υ και η πολύ καλή γνώση της αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανικής γλώσσας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.