Πεντε ατομα, τριων ειδικοτητων, ερχονται στο Νοσοκομειο Κομοτηνης

Ακολουθούν άλλοι τέσσερις με νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ

Στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) βρίσκεται από την Παρασκευή έγγραφο του Υπουργού Υγείας με τους πίνακες κατανομής 1.538 θέσεων στα νοσοκομεία όλης της χώρας. Πρόκειται κυρίως για νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και προσωπικό διαφόρων άλλων ειδικοτήτων, το οποίο θα καλύψει ισάριθμες κενές οργανικές θέσεις σε φορείς του υπουργείου Υγείας. Όπως αναφέρεται το έγγραφο του Ανδρέα Ξανθού, οι εν λόγω θέσεις εντάσσονται σε προηγούμενη κυβερνητική έγκριση για την κίνηση των διαδικασιών πλήρωσης 2.440 κενών οργανικών θέσεων του υπουργείου Υγείας για το 2016.
 
Στον πρώτο πίνακα περιλαμβάνονται οι 745 θέσεις που θα καλυφθούν από επιλαχόντες των προκηρύξεων 4Κ/2015 και 5Κ/2015 του ΑΣΕΠ. Για το νοσοκομείο Κομοτηνής από τις παραπάνω προκηρύξεις προβλέπεται η πλήρωση 5 θέσεων και συγκεκριμένα των εξής ανά ειδικότητα:
 

ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής 3
ΔΕ Χειριστών Ιατρικών Συσκευών 1
ΔΕ Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων 1

 
 
Με τον δεύτερο πίνακα γίνεται η κατανομή των 793 θέσεων που θα πληρωθούν με νεώτερη προκήρυξη του ΑΣΕΠ που θα διενεργηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα. Για το νοσοκομείο Κομοτηνής οι θέσεις που προβλέπονται είναι 4 και συγκεκριμένα οι εξής ανά ειδικότητα:
 

ΤΕ Νοσηλευτικής 2
ΤΕ Μαιευτικής 1
ΥΕ Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού Ειδικότητας Νοσοκόμων 1

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.