Πεντε ατομα με οκταμηνες συμβασεις θα προσλαβει ο Δημος Κομοτηνης

Κυρίως για την ενίσχυση της Υπηρεσίας Δόμησης και των Τεχνικών Υπηρεσιών

Στην  πρόσληψη πέντε ατόμων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου οκτώ μηνών θα προχωρήσει ο Δήμος Κομοτηνής, για να καλύψει ελλείψεις σε υπηρεσία δόμησης, διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών και οδηγούς αυτοκινήτων Γ κατηγορίας.

Να σημειωθεί πως το αρχικό αίτημα που είχα αποστείλει ο Δήμος προς το Υπουργείο Εσωτερικών, αφορούσε 8 θέσεις, όμως τελικά εγκρίθηκαν μόνο 5.

Ο Δήμος Κομοτηνής, σύμφωνα με την εισήγηση της Γενικής Γραμματέα του Δήμου Κομοτηνής κ. Μαρίας Σοφιανού προς το Δημοτικό Συμβούλιο, έχει ελλείψεις στη στελέχωση της Υπηρεσίας Δόμησης, αλλά και στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, γεγονός που απομειώνει την επιχειρησιακή του δυνατότητα, ενώ υπάρχει αδήριτη ανάγκη για την άμεση προετοιμασία έργων και υποβολή φακέλων χρηματοδότησης στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ και άλλων Ευρωπαϊκών Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων.

Παράλληλα μεγάλος αριθμός οδηγών αυτοκινήτων Γ΄ κατηγορίας έχει ήδη ή πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί εντός του έτους, για αυτό και μία θέση θα καλυφθεί προς εκείνη την κατεύθυνση.

Έτσι τελικά ο Δήμος θα προχωρήσει στην πρόσληψη 2 ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, 1 ΠΕ Μηχανικών Χωροταξίας-Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης, 1 ΠΕ Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών και 1 ΔΕ Οδηγών Αυτοκινήτων Γ’ Κατηγορίας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.