Party 9 χρονων μοναδικων γευσεων, ανθρωπων και μουσικων στην «Μαρμελαδα»

Το γνωστό μαγαζί της πόλης μας σβήνει γενέθλια τούρτα με τον «θρύλο» της εγχώριας house μουσικής σκηνής Cj Jeff στην μουσική «επιμέλεια» της βραδιάς

Επέτειο εννέα χρόνων παρουσίας στο πολιτιστικό αλλά και γαστρονομικό γίγνεσθαι της Κομοτηνής γιορτάζει η «Μαρμελάδα», το γνωστό και αγαπημένο jazz στέκι της πόλης, το προσεχές Σάββατο 25 Φεβρουαρίου.

Εννέα χρόνια λειτουργίας αλλά και το πρώτο έτος στον νέο της χώρο επί της κεντρικής πλατείας της Κομοτηνής θα εορταστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με έναν από τους μεγαλύτερους θρύλους της εγχώριας house μουσικής σκηνής, τον Cj Jeff στην μουσική «επιμέλεια» της βραδιάς.

Η «Μαρμελάδα» γιορτάζει εννέα χρόνια λειτουργίας κατά τα οποία κατάφερε να συστήσει στον κόσμο της Κομοτηνής το κρασί, με περισσότερες από 100 διαφορετικές ετικέτες στην κάβα της και αντικαθιστώντας το χύμα με την επιλογή της φιάλης. Με βάση άλλωστε το δεδομένο αυτό τα εννέα αυτά χρόνια αποτέλεσε τόπο συνάντησης και προβολής των κρασιών 30 τουλάχιστον ελληνικών οινοποιίων σε συνεργασία με τα οποία διοργάνωνε βραδιές wine tasting που αγαπήθηκαν.

Η «Μαρμελάδα» συνέδεσε επίσης το όνομά της και με το καλό και πλούσιο πρωινό, σε πληθώρα επιλογών και την ποιοτική «σπιτική» κουζίνα για όλες τις ώρες της ημέρας βασισμένη στην νοστιμιά των ελληνικών φρέσκων προϊόντων, και φυσικά  με την live jazz μουσική έχοντας φιλοξενήσει μπάντες απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και δημοφιλείς καλλιτέχνες απ’ όλον τον κόσμο.

Και όλα αυτά σε ένα “smoking free” μαγαζί της πόλης από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της, το 2014, πριν την έλευση του «αντικαπνιστικού νόμου» έως και σήμερα.

Το προσεχές Σάββατο λοιπόν, 25 Φεβρουαρίου, η «Μαρμελάδα» γιορτάζει όλα αυτά και όσα αναμένεται να ακολουθήσουν και προσκαλεί άπαντες ενδιαφερόμενους να δώσουν το παρών και να σβήσουν από κοινού, όπως όλα αυτά τα χρόνια, τα κεράκια της γενέθλιας τούρτας, αφού πρώτα διασκεδάσουν στους ρυθμούς του Cj Jeff.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.