Παρτι γενεθλιων του Fish restaurant Σταυρος, για τα 20 χρονια λειτουργιας του

Στο πλακόστρωτο δρομάκι της οδού Κούλογλου, λίγα μέτρα από την κεντρική πλατεία της Κομοτηνής, εδώ και 20 χρόνια πλέον, δεσπόζει η ψαροταβέρνα fish restaurant Σταύρος, που παρέχει μια εναλλακτική και ιδιαίτερα ξεχωριστή γαστρονομική πρόταση στο κοινό της πόλης μας. Η αρχή έγινε πριν από 20 χρόνια από τον πρώτο ιδιοκτήτη του, κ. Σταύρο Δημόπουλο, και ακολούθησε μια αδιάλειπτη πορεία καταξίωσής του στο χώρο. Σήμερα αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα των κατοίκων της περιοχής, που θέλουν να απολαύσουν φρέσκο και γευστικό ψάρι, σε έναν όμορφο και καλαίσθητο χώρο στο κέντρο της Κομοτηνής, ενώ ο αριθμός των φίλων του, από τα παλαιοτέρα χρόνια μέχρι σήμερα, συνεχώς διογκώνεται.

Ανανεωμένο ως προς την αισθητική, πάντα συνεπές στην ποιότητα και τη φιλική σχέση με το κοινό

Το τελευταίο, μάλιστα, ήταν κάτι, που διαφάνηκε περίτρανα και στο προχθεσινό πάρτι, που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας του Fish restaurant Σταύρος, όπου πελάτες και φίλοι του προσήλθαν μαζικά, για να το γιορτάσουν. «Γεμάτα ποτήρια και γεμάτες καρδιές», αυτό ήταν το σύνθημα, που καθιερώθηκε εδώ και τόσα χρόνια από τους υπεύθυνους και τους πελάτες του εστιατορίου, και το ίδιο σύνθημα επαναλήφθηκε και στην προχθεσινή μεγαλειώδη γιορτή. Οι παλιοί είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν παλιές αλησμόνητες στιγμές και οι νέοι να επιδοθούν σε μια συναρπαστική εξερεύνηση γεύσεων

Έχοντας ήδη περάσει στην επόμενη γενιά, με νέο υπεύθυνο τον κ. Κοσμά Δημόπουλο, το Fish restaurant Σταύρος, φιλοδοξεί να συνεχίσει την αέναη σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό, δημιουργώντας ένα φιλόξενο περιβάλλον, με σύγχρονο και ιδιαίτερο ύφος αισθητικής, με διακόσμηση, που ξεφεύγει από το παραδοσιακό, με όμορφα χρώματα και μοντέρνα αισθητική.

Επιμονή στη διατήρηση της ποιότητας

Εκείνο, στο οποίο είναι κατηγορηματικός ο κ. Δημόπουλος, είναι η σταθερή διατήρηση της ποιότητας, που χαρακτηρίζει το εστιατόριο εδώ και 20 χρόνια, καθώς και οι ανταγωνιστικές τιμές, που προσφέρει στους πελάτες του. Αναφορικά με την προέλευση των ψαριών, αυτά προέρχονται από το Θρακικό Πέλαγος, από το Φανάρι, τη Μαρώνεια, τη Σαμοθράκη και την Καβάλα.

Γαστρονομικές απολαύσεις για το καλοκαίρι

Εν κατακλείδι, η πρόταση του υπεύθυνου για τις καλοκαιρινούς μήνες, που έρχονται, είναι οι φίλοι του ψαριού να απολαύσουν κάθε είδους γαστρονομικές απολαύσεις με επίκεντρο τη σαρδέλα και τα υπόλοιπα αφρόψαρα. Σαρδέλα ολόκληρη στη σχάρα, σαρδέλα ανοιχτή φιλεταρισμένη με ντομάτα και άλλες γαστρονομικές δημιουργίες μπορούν να συνοδεύσουν τις όμορφες ημέρες και τα βράδια των συμπολιτών μας τις μέρες, που έρχονται. Και για οποιαδήποτε άλλη, φυσικά, επιλογή, το fish restaurant Σταυρός, περιμαίνει να φιλοξενήσει τις πιο όμορφες στιγμές των ενδιαφερόμενων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.