Παραταση προθεσμιας υποβολης αιτησεων για προσληψη προσωπικου με συμβαση εργασιας ιδιωτικου δικαιου ορισμενου χρονου

Το Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής ανακοινώνει ότι ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ την προθεσμία υποβολής αιτήσεων της υπ’ αριθ. 6481/6/17-β από 6-8-2001 ανακοίνωσής του (εφημερίδες «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ», «ΧΡΟΝΟΣ») για πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, μέχρι την Πέμπτη, 30-8-2001, για τις ειδικότητες: α)Μαγείρου, β)Βοηθού Μαγείρου, γ)Νοσοκόμου, δ)Υδραυλικού και ε) Εργατοτεχνίτου, λόγω ελλιπούς προσέλευσης υποψηφίων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία 18 έως 60 ετών, λόγω της φύσεως της εργασίας.

Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση), με επιφύλαξη των ειδικών διατάξεων του άρθρου 4 παρ. 6 του Ν.2207/1994. Γνωστοποιείται ότι μεταξύ των υποψηφίων έχουν πρώτη προτεραιότητα οι μακροχρονίως άνεργοι, εγγεγραμμένοι στον Ο.Α.Ε.Δ. για διάστημα δώδεκα (12) τουλάχιστον συνεχών μηνών (άρθρο 9 Ν.2434/1996) και έπονται οι λοιποί άνεργοι ή ανεπάγγελτοι.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή του, έντυπο της οποίας θα τους χορηγηθεί από την υπηρεσία μας, πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

1.Κυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητος.

2.Κυρωμένο φωτοαντίγραφο του τίτλου των σπουδών τους (όπου απαιτείται)

3.Κυρωμένο φωτοαντίγραφο άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος (όπου απαιτείται)

4.Πιστοποιητικό εμπειρίας στο αντικείμενο της ειδικότητας (όπου απαιτείται) η οποία αποδεικνύεται ως εξής: α) Είτε με τυχόν υπάρχουσα δικαστική απόφαση, από την οποία προκύπτει το είδος της παρασχεθείσης εργασίας και η χρονική διάρκεια της παροχής της. β) Είτε με ομοίου περιεχομένου βεβαίωση αρμόδιας, ελληνικής ή αλλοδαπής δημόσιας αρχής. γ) Είτε με όμοια βεβαίωση νομικού προσώπου του άρθρου 14 παρ. 1 Ν.2190/1994. δ) Είτε με όμοια βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα. ε) Εάν από την προσκομιζόμενη βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα δεν προκύπτει το είδος της παρασχεθείσης εργασίας, τότε απαιτούνται πρόσθετη βεβαίωση του εργοδότη και υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου κατά το άρθρο 1599/1986, σε συνδυασμό πάντοτε και με το βιβλιάριο κυρίας ασφαλίσεως.

5.Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα: (α) ότι δεν έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος καθ’ υποτροπή, συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, δεν έχουν, λόγω καταδίκης, στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα, έστω και αν έχει λήξει ο χρόνος που ορίστηκε για τη στέρηση, β) ότι δεν είναι υπόδικοι και δεν έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε, γ) ότι δεν έχουν λόγω καταδίκης, στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή, δ) ότι δεν τελούν υπό δικαστική συμπαράσταση.

6.Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του δήμου ή της κοινότητας στα δημοτολόγια του οποίου είναι γραμμένοι.

7.Πιστοποιητικό του οικείου δήμου ή κοινότητας για τη μόνιμη κατοικία του υποψηφίου σύμφωνα με άρθρα 4 και 5 του Ν.2647/98.

8.Πρόσφατη βεβαίωση του Ο.Α.Ε.Δ. για την απόδειξη της μακροχρόνιας ανεργίας.

Οι άνεργοι υποψήφιοι θα πρέπει να προσκομίσουν Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86 ότι είναι άνεργοι και ανεπάγγελτοι.

9.Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 στην οποία να δηλώνουν αν το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο που συμπληρώνεται κατά την τελευταία ημέρα της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν.2190/1994 με την ιδιότητα του εποχιακού υπαλλήλου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών ή όχι. Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώνουν την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης (έναρξη και λήξη).

10.Προκειμένου για απολυμένους από αγροτικές συνεταιριστικές οργανώσεις σύμφωνα με το άρθρο 23του Ν.2538/1997, βεβαίωση της νέας συνεταιριστικής οργάνωσης ότι είχαν συνεχή υπηρεσία δύο (2) τουλάχιστον ετών και πρόσφατη βεβαίωση του Ο.Α.Ε.Δ. ότι είναι άνεργοι.

-Εκτός από τα παραπάνω δικαιολογητικά, οι ενδιαφερόμενοι, εφόσον έχουν και επικαλούνται επί πλέον κάποια από τις ιδιότητες που ρητά αναφέρονται στην παρ. 11 του άρθρου 21 του Ν.2190/1994, πρέπει να υποβάλουν, μαζί με την αίτησή τους, τα απαιτούμενα αποδεικτικά στοιχεία, για τα οποία μπορούν να λάβουν πληροφορίες από το Γραφείο Εσωτερικών Λειτουργιών του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής (αρμόδιος Ανθυπαστυνόμος ΒΑΒΑΪΤΗΣ Σταύρος τηλ. 30650 εσωτ. 155).

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπρούν να υποβάλουν στον ΑΣΕΠ ενστάσεις κατά των πινάκων μέσα σε αποκλειστική ποροθεσμία, η οποία λήγει μετά την πάροδο δέκα (10) ημερών από την ανάρτησή τους. Για την υποβολή ένστασης απαιτείται η καταβολή στο δημόσιο ταμείο παραβόλου πέντε χιλιάδων (5.000) δραχμών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.