Παραταση για τις προσληψεις ΟΒΑ σε Πολεμικο Ναυτικο και Στρατο

Έως τις 10 Απριλίου οι αιτήσεις

Παρατείνεται έως τις 10 Απριλίου η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών από τους ενδιαφερομένους για την κατάταξη Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) στον Στρατό Ξηράς και το Πολεμικό Ναυτικό για την κάλυψη αναγκών μάχιμων μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ.
 
Σημειώνεται ότι η προθεσμία έληγε στις 27 Μαρτίου.
 
Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, πρόκειται να καταταγούν 600 ΟΒΑ στον Στρατό Ξηράς, 200 στο Πολεμικό Ναυτικό και 200 στην Πολεμική Αεροπορία, όπου υπερκαλύφθηκαν οι θέσεις.
 
Η παράταση αφορά την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την ανακατάταξη ή επανακατάταξη διακοσίων οπλιτών και εφέδρων στο Πολεμικό Ναυτικό, για βραχεία περίοδο από ένα έως τρία έτη, μέχρι και 10 Απρ 17.
 
Οι ενδιαφερόμενοι οπλίτες ή έφεδροι, που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα θα πρέπει να υποβάλουν για την ανακατάταξη ή επανακατάταξή τους, τα δικαιολογητικά του Παραρτήματος «Δ» της σχετικής προκήρυξης, έως την 10 Απριλίου 2017 (όσα υποβληθούν μετά από αυτήν την ημερομηνία θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμα).
 
Αιτήσεις μπορούν να καταθέσουν οι οπλίτες, στις Μονάδες που υπηρετούν κατά τελευταίο τρίμηνο και τουλάχιστον τριάντα ημέρες πριν από την εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων, εφόσον απολύονται οριστικώς από 10 Μαΐου έως 10 Ιουλίου 2017.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν με τηλεομοιοτυπία (αριθμός FAX 2106551096) στο ΓΕΝ/Β4 τη συγκεντρωτική κατάσταση με τα στοιχεία των υποψηφίων που υπέβαλαν εμπροθέσμως δικαιολογητικά, έως την 10 Απριλίου 2017.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.