ΠΑΜΘ: Αναρτηθηκαν τα αποτελεσματα για ενταξη στη Δραση 4.1.5 «Υλοποιηση επενδυσεων με στοχο την ανθεκτικοτητα, τη βιωσιμοτητα και την ψηφιακη οικονομικη ανακαμψη των γεωργικων εκμεταλλευσεων»

Προθεσμία 30 ημερών για υποβολή ένστασης

Από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ειδικότερα από την Διεύθυνση  Αγροτικής Οικονομίας ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε η με αρ. πρωτ. ΦΜ4.1.5/7488/192/9-1-2024 Απόφαση Περιφερειάρχη (ΑΔΑ 9ΥΝ67ΛΒ-Ο2Β) που αφορά ανάρτηση πινάκων αποτελεσμάτων διοικητικού ελέγχου των αιτήσεων ενίσχυσης για ένταξη στη Δράση 4.1.5 «Υλοποίηση επενδύσεων με στόχο την ανθεκτικότητα, τη βιωσιμότητα και την ψηφιακή οικονομική ανάκαμψη των γεωργικών εκμεταλλεύσεων».

Οι υποψήφιοι έχουν το δικαίωμα υποβολής ενδικοφανούς προσφυγής επί των αποτελεσμάτων εντός προθεσμίας 30 ημερών από την επομένη έκδοσης της παρούσας.

Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν ολόκληρο το κείμενο των Αποφάσεων στη «Διαύγεια» (ΑΔΑ 9ΥΝ67ΛΒ-Ο2Β) αλλά και στον ιστότοπο της Περιφέρειας ΑΜΘ (www.pamth.gov.gr), ενώ για αναλυτικές πληροφορίες μπορούν  να απευθύνονται  στις  Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων που υπάγονται.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.