Οταν οι επαγγελματιες δραστηριοποιουνται οι γειτονιες αλλαζουν Νο 3

Ξανά στη βόλτα σήμερα, ξανά στην αγορά, με περισσή χαρά όμως, γιατί σήμερα πήγαμε πλατεία. Στην πλατεία Ειρήνης, εκεί όπου παραδοσιακά κτυπά η καρδιά της πόλης, ανέκαθεν, κι ας καταλήγει σήμερα ένα από τα πιο βιρτουόζικα ρεύματά της στην πολύβουη Βενιζέλου.
 
Στην πλατεία Ειρήνης ελκυστική ιδιαίτερα καλοκαίρι καιρό, και μόνο λόγω του σιντριβανιού και των πλατανιών της. Η πλατεία Ειρήνης δεν είναι μόνον αυτό όμως, αφού στο πλαίσιο των μετασχηματισμών της, και με τη μετακόμιση πολλών καφέ μπαρ στη Βενιζέλου, οι πολλές επιχειρήσεις συναρπαστικού γούστου που εγκαταστάθηκαν εκεί, τη μετέβαλαν σε κρίσιμο σημείο αγορών.
 
Η πλατεία Ειρήνης απέκτησε έτσι και χρήσεις εμπορικού κέντρου, γεγονός που οποιοσδήποτε περιπατητής της διαπιστώνει με την πρώτη ματιά, όπως κι εμείς που δεν μπορούσαμε να ξεκολλήσουμε από τις καλόγουστες βιτρίνες, και ρούχων και καλλυντικών και μπιζού και… και…
 
Στη βόλτα μας όμως από την αρχή…

Dust+Cream ή passion for beauty

Το Dust+Cream είναι από τα λίγα καταστήματα που δικαιολογεί απολύτως το slogan του passion for beauty ήτοι πάθος για την ομορφιά.
 
Γιατί μόνον όταν έχεις πάθος με την ομορφιά και την τελειότητα της εξωτερικής σου εμφάνισης μπορείς να κατανοήσεις την αξία της δυνατότητας να επιμελείσαι τα της εμφάνισής σου, σε καιρό οικονομικής κρίσης, οικονομικά. Να μπορείς δηλαδή να διαλέξεις μια κενή παλέτα έξι ή δέκα θέσεων την οποία μπορείς να συμπληρώνεις σταδιακά, ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες της στιγμής, αφού κάθε σκιά ανά τεμάχιο στοιχίζει μόνον 3 ευρώ, αλλά και ανάλογα με τις τάσεις της μόδας στο μακιγιάζ.
 
Κάθε τάση της μόδας αφού το Dust+Cream διαθέτει 112 συνολικά αποχρώσεις σκιών, μεγάλο πλεονέκτημα, το οποίο πολλαπλασιάζεται αφού οι σκιές που τοποθετούνται στις μαγνητικές παλέτες μπορούν εύκολα να αποκολληθούν και να αντικατασταθούν με άλλες!!!
 
Στο Dust+Cream όμως οι εκπλήξεις ούτε ξεκινούν ούτε σταματούν στις σκιές, αφού στον κατάλογο των προϊόντων ομορφιάς που διαθέτει υπάρχουν τα πάντα, βερνίκια νυχιών, μολύβια, eyeliner, κονσίλερ, lip gloss, κραγιόν, πούδρες, make up, μάσκαρες, πινέλα ομορφιάς και χίλια ράφια αρωμάτων…
 
Info: Πλατεία Ειρήνης 16, τ. 2531024970

“Athlorama”, και casual και στη μόδα…

Από τα πιο χρήσιμα καταστήματα στις βιτρίνες του οποίου αλλά και στο εσωτερικό του δαπανήσαμε τον περισσότερο χρόνο διαμονής μας στην πλατεία, λόγω καλοκαιριού και επικείμενης παραλίας που προαπαιτεί κορμί και γραμμώσεις κατάλληλες για μαγιό, ήταν το “Athlorama”.
 
Γιατί, όπως όλοι σ’ αυτή τη χώρα τις αποφάσεις μας τις λαμβάνουμε την τελευταία στιγμή, έτσι κι εμείς μόλις τώρα γραφτήκαμε σε γυμναστήριο και όχι μόνο, ξεκινώντας ταυτόχρονα οδοιπορία και βάδην… Εξ ου και η συστηματική ενδιατριβή μας με το “Athlorama” της Πλατείας, προκειμένου να επιλέξουμε από μια πραγματικά τεράστια ποικιλία αθλητικών παπουτσιών τα δικά μας nike και από την άλλη τεράστια και συναρπαστικά μοδάτη ποικιλία αθλητικών ρούχων, τις φόρμες, μπλούζες και τα καλοκαιρινά μπουφανάκια της επιλογής μας…
 
Για αθλητικά πάμε πλατεία λοιπόν τροχάδην στο “Athlorama”!
 
Info: Πλατεία Ειρήνης 36-38, τ. 2531023020

Goody’ s burger house δια χειρός Νίκου Νικάκη

Από τις πιο συναρπαστικές ανανεώσεις χώρων καταστήματος που συνοδεύτηκε όμως με τον πιο γευστικό εμπλουτισμό της κατηγορίας των burgers ήταν αυτή του καταστήματος Goody’s που υλοποιήθηκε από τον ταλαντούχο interior designer Νίκο Νικάκη, που μετέτρεψε συναρπαστικά σε εντελώς καινούριο τον χωρίς καμιά έκπληξη πλέον, λόγω της διάρκειας του στο χρόνο, χώρο.
 
Ο Νίκος Νικάκης έκανε θαύματα… Μετέτρεψε σε «επαναστατικά» νεανικό ως απόλυτα θελκτικό τον οικείο χώρο, χρησιμοποιώντας έντονα κόκκινα και μαύρα χρώματα, σε τοίχους, γωνιές, ταβάνια κι εξοχές και τις συνδύασε με μαύρα και κόκκινα έπιπλα, -κόκκινους δερμάτινους καναπέδες και κόκκινα σκαμπώ- σπάζοντας τη μονοτονία των δυο ισχυρών χρωμάτων με τους μπεζ –γλυκούς πλειοψηφικούς τόνους της κύριας επίπλωσης του καταστήματος, τραπέζια και πάγκους.
 
Σ’ αυτό τον εκπληκτικά ωραίο χώρο που απολαμβάνεις τον συναρπαστικό συνδυασμό του μαύρου, γκρι και του κόκκινου των αστεριών του Goody’s δεν έγινε νέος μόνον αυτός. Εξίσου ανανεώθηκε και το μενού με τέσσερις τουλάχιστον νέες γευστικές προτάσεις, μεταξύ των οποίων πρωτεύουσα είναι η θέση του The angus burger, που παρασκευάζεται από το κρέας των βοδιών ελευθέρας βοσκής της φυλής Angus που μας προσφέρει πιστοποιημένο κρέας εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας!!!
 
Εξίσου σημαντική γευστικά είναι η χρήση του πασίγνωστου τυριού Philadelphia που χρησιμοποιείται σε τρεις πλούσιες στρώσεις στο Extreme Philly burger αλλά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, σε τρεις στρώσεις, και στο Εxtreme club, βάση του οποίου είναι το κοτόπουλο!!!
 
Υπάρχουν όμως και μερικά ακόμη νέα προϊόντα τα New York Grilled Sandwiches που στηρίζονται στο ψημένο ζυμωτό ψωμί κι αξιοποιούν το bacon, το κοτόπουλο ή το μοσχάρι μπρεζέ!!!
 
Σπεύσατε!!!
 
Info: Πλατεία Ειρήνης 47-49, τ. 2531036668

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.