Οταν ο espresso συναντησε την μπουγατσα … εγενετο το Coffeebrands – Mpougatserie

Είναι κοινή ομολογία πως το καλύτερο ξεκίνημα της μέρας μας συνδυάζεται με έναν καλό καφέ αλλά και ένα ακόμα καλύτερο πρωινό.
 
Στην Κομοτηνή, μιας και έχουμε παράδοση τόσο στον καφέ όσο και στις ωραίες γεύσεις, ο άγραφος αυτός κανόνας αποκτά άλλη διάσταση, καθώς είμεθα πλέον απαιτητικοί.
 
Αυτόν τον άγραφο κανόνα αλλά και τις απαιτήσεις όλων μας, ως καλομαθημένους στην ποιότητα, έρχεται να καλύψει το νέο «δύο σε ένα» κατάστημα Coffeebrands-Mpougatserie της ελληνικής αλυσίδας καταστημάτων Coffeebrands που άνοιξε πρόσφατα στο κέντρο της πόλης μας και συγκεκριμένα στην οδό Θησέως 1. Το Coffeebrands συνδυάζει τον καλό καφέ, με επίκεντρο τον espresso στον οποίο και ειδικεύονται, με το «παραδοσιακό» πρωινό της πόλης μας, την μπουγάτσα, η οποία φτιάχνεται καθημερινά στο εργαστήριο του κ. Μηνά Σβιντρίδη, με μοναδικά αγνά και ντόπια υλικά.
 
Καφέδες όλων των ειδών με βάση τον «καλύτερο espresso στην πόλη» που αποτελεί και βασική αρχή της αλυσίδας των Coffeebrands – η οποία ξεκίνησε πριν από πέντε περίπου χρόνια στην Πάτρα και πλέον μετρά περισσότερα από 50 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό- ζεστά και κρύα ροφήματα για τους «τολμηρούς», γρανίτες, φρέσκοι χυμοί, εκλεκτά σνακ και φυσικά χειροποίητη μπουγάτσα, με τα κλασικά κρέμα, τυρί, σοκολάτα, σπανάκι και κιμά αλλά και τα «ιδιαίτερα» κοτόπουλο-κασέρι και λουκάνικο-κασέρι, συνθέτουν το τέλειο πρωινό που προσφέρεται στη σωστή τιμή, άμεσα και από χαμογελαστά πρόσωπα, τα οποία έχουν λάβει την απαραίτητη τεχνογνωσία και εξειδίκευση στην τέχνη του καφέ που προσφέρει η Coffeebrands Academy και η οποία αποτελεί εγγύηση για τα μυστικά και τις σωστές μεθόδους παρασκευής ενός πραγματικά ποιοτικού espresso.
 
Από τις 6 το πρωί, για τους πολύ πρωινούς τύπους έως και τις 9 το βράδυ για τους «λιχούδηδες» αλλά και με παράδοση στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας σας, από τις 7 το πρωί, χωρίς ελάχιστη παραγγελία.
 
Σπουδαίο κρασί χωρίς σπουδαίο σταφύλι δεν γίνεται, λέει ο σοφός λαός, κάτι που ισχύει και για την καλημέρα. Καλημέρα δίχως καλό πρωινό λοιπόν δεν γίνεται, μυστικό που γνωρίζει και υπηρετεί το Coffeebrands-Mpougatserie που σας περιμένει καθημερινά προσφέροντάς σας «στο φλιτζάνι» και «στο πιάτο» το καλύτερο ξεκίνημα της ημέρας.
 
Info:
Coffeebrands Komotinis – Mpougatserie
Θησέως 1 (έναντι νομαρχίας)
Τηλέφωνα παραγγελιών: 2531026666
6980453990/ 6946655290

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.