Οταν η παραδοση συναντησε την καινοτομια… εγενετο ortaxidisgold.gr

«Στον αέρα» το νέο e-shop του καταστήματος «Ορταξίδης»

Μία από τις αιώνιες διαμάχες στον χώρο της μόδας είναι αυτή που αφορά στην αξία των κλασικών έναντι των «μοδάτων» επιλογών, και το αντίστροφο. Ο χαρακτηρισμός ενός προϊόντος, ενδυμασίας, υπόδησης ή ακόμα και αξεσουάρ συνήθως ισοδυναμεί με τις έννοιες της καλαισθησίας, της αυθεντικότητας, της ασφαλούς επιλογής και της ποιότητας, αλλά καμιά φορά και με την έννοια του συντηρητισμού. Αντίστοιχα, ο χαρακτηρισμός ενός προϊόντος ως «μοδάτου» ισοδυναμεί με έννοιες όπως αυτές της τόλμης, της διαφορετικότητας, της καινοτομίας, αλλά και εννοιών όπως η μαζικότητα, η έλλειψη συγκεκριμένης ταυτότητας- χαρακτήρα και το εφήμερο. 

Κοσμήματα με χαρακτήρα• κομψοτεχνήματα μεταξύ κλασικού και μοντέρνου 

Αν κάποιος λοιπόν «τολμήσει» να ερευνήσει κατά πού γέρνει η ζυγαριά θα διαπιστώσει πως μεταξύ των δύο τάσεων η «χρυσή τομή» τους επιστέφει την ισορροπία. Το ιδανικό δηλαδή «πάντρεμα» μεταξύ κλασικού, ήτοι της παράδοσης, και νέου, ήτοι της συνειδητοποίησης των «θέλω» της εποχής.
 
Σε αυτόν ακριβώς τον ιδανικό συνδυασμό στόχευσαν οι Κωνσταντίνος και Παναγιώτα Ορταξίδη, του καταστήματος «Ορταξίδης», οι οποίοι παρέλαβαν από τον πατέρα τους την παράδοση 50 και πλέον χρόνων στον χώρο των κοσμημάτων και της ωρολογοποιίας, «παντρεύοντάς» την με την καινοτομία της σύγχρονης ματιάς, της δημιουργικότητας και κυρίως με τη γνώση των αναγκών της εποχής. 

50 χρόνων ιστορία και παράδοση «Ορταξίδης» 

Η οικογένεια «Ορταξίδης» έχει συνδέσει το όνομά της με τον χώρο της ωρολογοποιίας και του κοσμήματος στην πόλη της Κομοτηνής, καθώς το κατάστημα της, εδώ και 50 χρόνια συνεχίζει αδιάκοπα το έργο και τη λειτουργία του, στην οδό Ερμού 6-8. Η αρχή της οικογενειακής παράδοσης εδράζεται εξάλλου στον πατέρα της οικογένειας, κ.Γεώργιο Ορταξίδη, ο οποίος ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο ως ωρολογοποιός και τεχνίτης κοσμημάτων ώσπου έγινε κορυφαίος στο είδος του.
 
Η εμπειρία αυτή «μεταβιβάστηκε» πλέον στα παιδιά, Κωνσταντίνο και Παναγιώτα, οι οποίοι συνεχίζουν την παράδοση προσφεύγοντας όμως και στην καινοτομία που επιβάλλουν οι καιροί αλλά και τα θέλω του αγοραστικού κοινού.
 

Κρατώντας λοιπόν ως «πολύτιμη» την εμπειρία του Γεωργίου, το κατάστημα «Ορταξίδης» εγκαινίασε πριν από λίγες ημέρες το διαδικτυακό του κατάστημα, με κύριο στόχο να προσφέρει την ευκαιρία στο ευρύ κοινό, εντός και κυρίως εκτός των ορίων του νομού Ροδόπης, να αποκτήσει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στην τεράστια ποικιλία πιστοποιημένων κοσμημάτων υψηλής αισθητικής, καθώς και στις συλλογές επώνυμων ρολογιών, των μεγαλύτερων και πιο δημοφιλών εταιρειών.

Ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα αισθητικά ελκυστικό, εύχρηστο και λειτουργικό για τον επισκέπτη 

Το www.ortaxidisgold.gr βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στον αέρα, φιλοξενώντας ήδη περισσότερα από 500 μοναδικά προϊόντα, ο αριθμός των οποίων «διανθίζεται» μέρα με τη μέρα. Ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, σχεδιασμένο εκ του μηδενός στη βάση των σύγχρονων προτύπων του ηλεκτρονικού εμπορίου, αισθητικά ελκυστικό, εύχρηστο και λειτουργικό για τον επισκέπτη, ο οποίος απολαμβάνει μία πλούσια οπτική εμπειρία, με πλειάδα προϊόντων, αναλυτική περιγραφή των ξεχωριστών χαρακτηριστικών κάθε ενός εξ αυτών, δυνατότητα σύγκρισης και αξιολόγησης των προϊόντων και φυσικά με τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τους διαχειριστές του για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.
 
Ένα νέο βήμα της οικογένειας «Ορταξίδης» με βασικό και κύριο στόχο να προσφέρει μια προσωπική εμπειρία «περιήγησης» στη μεγάλη ποικιλία των κοσμημάτων – κομψοτεχνημάτων που διαθέτει, όπως μπριγιαντένια μονόπετρα, βέρες, σκουλαρίκια και μενταγιόν, χειροποίητα κομμάτια συνδυασμένα με πολύτιμες πέτρες και κομμάτια μεγάλων εταιρειών όπως η Swarovski ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος στο νομό Ροδόπης- , αλλά και επώνυμα Ελβετικά, και όχι μόνο, ρολόγια υψηλής ποιότητας, design και αισθητικής, όπως αυτά των εταιριών Tissot και Swatch, παρέχοντας τη δυνατότητα εκλεκτών προσφορών καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου!
 

Για την δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματός τους η οικογένεια «Ορταξίδη» συνεργάστηκε με την εταιρία “2Κ Project Ε.Π.Ε.“, μια ανερχόμενη εταιρία, που εδρεύει στην Κομοτηνή, κύρια δραστηριότητα της οποίας είναι η παροχή ολοκληρωμένων, online και offline, υπηρεσιών επικοινωνίας.
 
Απανταχού της Ελλάδας λάτρεις των κομψοτεχνημάτων σπεύσατε…

Τα καλύτερα των κοσμημάτων βρίσκονται εξάλλου τώρα και στις οθόνες μας!!! 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.