Ωρομισθιοι σε προγραμματα εκπαιδευσης του Ι.Δ.ΕΚ.Ε.

Το ΙΔΕΚΕ με την 11/29-07-2010 πράξη του Δ.Σ. προσκαλεί ωρομίσθιους εκπαιδευτές πολλαπλών ειδικοτήτων, προκειμένου να ενταχθούν στις Λίστες Κατάταξης Εκπαιδευτών κάθε Πράξης και να αξιοποιηθούν για τη διδασκαλία των ενηλίκων σε Τμήματα Μάθησης.

 

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα κάθε Πράξης του Ι.Δ.ΕΚ.Ε. παρέχονται πανελλαδικά στις περιοχές (Νομοί), όπου λειτουργούν τα Κ.Ε.Ε.

 

Οι εκπαιδευτές, συνάπτουν Σύμβαση Έργου με το Ι.Δ.ΕΚ.Ε. για περίοδο στην οποία καλούνται να διδάξουν σε τμήματα μάθησης, σύμφωνα με τις εκπαιδευτικές ανάγκες των εκπαιδευόμενων, τους ρυθμούς ανάπτυξης κάθε Πράξης και ανάλογα με τα προγράμματα που προωθούνται. Η έναρξη κάθε σύμβασης ταυτίζεται με την έναρξη του τμήματος που ανατίθεται στον εκπαιδευτή σε οποιοδήποτε χρονική φάση της εκπαιδευτικής περιόδου και ολοκληρώνεται με τη λήξη της εκπαιδευτικής περιόδου.

 

Οι εκπαιδευτές, που αξιοποιούνται στα τμήματα μάθησης, αντλούνται από τη λίστα κατάταξης εκπαιδευτών, όπως αυτή προσδιορίζεται από σχετική απόφαση επιλογής ή κατάταξής τους, από το Δ.Σ. του Ι.Δ.ΕΚ.Ε.
Η αίτηση υποψηφιότητας υποβάλλεται αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή και υπέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης.

 

Η αίτηση θα διατίθεται από την ιστοσελίδα του Ι.Δ.ΕΚ.Ε. (www.ideke.edu.gr/προκηρύξεις), στην οποία και θα υποβάλεται ηλεκτρονικά. Αιτήσεις που δεν υποβάλλονται με την ανωτέρω μορφή ή αποστέλλονται ταχυδρομικά, με e-mail ή fax δεν γίνονται δεκτές και απορρίπτονται. Παράλληλα με την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης, συνυποβάλλονται τα δικαιολογητικά που πιστοποιούν τα δηλωθέντα στην αίτηση προσόντα. Τα δικαιολογητικά θα υποβληθούν ιδιοχείρως ή θα αποσταλούν με εταιρεία ταχυμεταφορών στην διεύθυνση: Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Αχαρνών 417 & Κοκκινάκη, 111 43 Αθήνα, (τηλ.213 131 1611, 2ος Όροφος). ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ:

 

Ο φάκελος δικαιολογητικών θα φέρει απαραίτητα υπογεγραμμένη εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης, και θα εμπεριέχει νομίμως επικυρωμένα αντίγραφα πιστοποιητικών όλων των δηλούμενων προσόντων. Στο εξωτερικό του φακέλου θα πρέπει να προσδιορίζεται σαφώς η ΠΡΑΞΗ για την οποία υποβλήθηκε η αίτηση π.χ. ΚΕΕ, ΣΧΟΛΕΣ ΓΟΝΕΩΝ, ΗΡΩΝ 2, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΟΔΥΣΣΕΑΣ.

 

Στις βεβαιώσεις διδακτικής εμπειρίας θα πρέπει να αποδεικνύεται με σαφήνεια ο χρόνος απασχόλησης σε ώρες σύμφωνα με τα κριτήρια του πίνακα μοριοδότησης. Σε αντίθετη περίπτωση η προϋπηρεσία αυτή δεν λαμβάνεται υπόψη.

 

Τα δικαιολογητικά των υποψηφίων επισυνάπτονται στην υπογεγραμμένη εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης, σύμφωνα με τη σειρά των κριτηρίων του αναλυτικού πίνακα μοριοδότησης.
Προσόντα που δεν αποδεικνύονται με τα αντίστοιχα πιστοποιητικά δεν λαμβάνονται υπόψη στη μοριοδότηση.
Επίσης δεν κρίνονται αιτήσεις υποψηφίων, που η ειδικότητα ή το πτυχίο τους δεν συμπεριλαμβάνεται στα προσδιοριζόμενα στο Παράρτημα Β της παρούσης.

 

Ως έναρξη υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών ορίζεται η Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2010.
Ως λήξη προθεσμίας υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων και παραλαβής δικαιολογητικών ορίζεται η Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010.

 

Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων θα πραγματοποιηθεί διασταύρωση των στοιχείων της ηλεκτρονικής αίτησης με τα υποβληθέντα δικαιολογητικά και τα μόρια που προκύψουν θα αναρτηθούν σε προσωρινούς πίνακες κατάταξης των υποψηφίων στην ιστοσελίδα (www.ideke.edu.gr) και στα γραφεία του Ι.Δ.ΕΚ.Ε.

 

Τυχόν ενστάσεις υποβάλλονται στην αποκλειστική προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη της ανάρτησης των προσωρινών αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα του Ι.Δ.ΕΚ.Ε.
Στην περίπτωση αποστολής δικαιολογητικών ή και ένστασης με εταιρεία ταχυμεταφορών, ως τελική ημερομηνία λήψης, λογίζεται από το ΙΔΕΚΕ η ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής. Μετά το πέρας της ως άνω ημερομηνίας, ουδεμία αποστολή (δικαιολογητικά- ένσταση) γίνεται δεκτή, ως εκπρόθεσμη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.