Open Career Day απο τον Ομιλο ΑΒΑΞ με αφορμη την εναρξη των εργασιων κατασκευης του νεου Γενικου Νοσοκομειου Κομοτηνης ΙΣΝ

Open Career Day 2023, Anatolia Hotel, Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, 10:00-18:00

Χτίσε το μέλλον σου με τον Όμιλο ΑΒΑΞ αξιοποιώντας τις ευκαιρίες επαγγελματικής απασχόλησης που διαμορφώνονται με την κατασκευή των τριών νέων δημόσιων νοσοκομείων στις πόλεις της Θεσσαλονίκης, της Κομοτηνής και της Σπάρτης, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Πρόκειται για τη μεγαλύτερη σύμβαση κτιριακού έργου στην Ελλάδα μέχρι σήμερα, που αλλάζει τον χάρτη στο τομέα της υγείας.

Για τον Όμιλο ΑΒΑΞ, αξία έχει η ενίσχυση της απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας. Για την επιτυχημένη ολοκλήρωση του πρότυπου Γενικού Νοσοκομείου στην Κομοτηνή, η ΑΒΑΞ αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων από την ευρύτερη περιοχή, που διακρίνονται για το πάθος, το όραμα και τη φιλοδοξία να συνυπογράψουν τα έργα που εντάσσονται στο πλαίσιο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας για την Υγεία (ΔΠΥ) του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Γίνε και εσύ μέλος μιας μοναδικής ομάδας, που θα έχει το προνόμιο να κατασκευάσει ένα από τα πιο εμβληματικά projects της χώρας μας δίνοντας πνοή στο όραμα του διακεκριμένου αρχιτέκτονα Ρέντσο Πιάνο.

Σε περιμένουμε την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, 10:00-18:00 στο Open Career Day του Ομίλου ΑΒΑΞ στο Anatolia Hotel για να δημιουργήσουμε ΜΑΖΙ το μέλλον στις κατασκευές!

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους υπεύθυνους του Έργου και του τμήματος HR & Talent Acquisition και να ενημερωθούν για τις θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν στο πλαίσιο της κατασκευής του νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής ΙΣΝ.

Ενδεικτικές Ειδικότητες

 • Αρχιτέκτονες 
 • Μηχανολόγους Μηχανικούς 
 • Πολιτικούς Μηχανικούς 
 • Περιβαλλοντολόγους Μηχανικούς 
 • Τοπογράφους 
 • Ελεγκτές Εγγράφων (Document Controllers)
 • Χειριστές 
 • Οικοδόμους 
 • Ηλεκτρολόγους 
 • Υδραυλικούς 
 • Διοικητικό Προσωπικό

Το συγκεκριμένο έργο-ορόσημο θα φέρει την υπογραφή του Ομίλου ΑΒΑΞ, ενός από τους ισχυρότερους κατασκευαστικούς Ομίλους στην Ελλάδα, με μακρά ιστορία επιτυχημένων παραδόσεων εμβληματικών έργων υποδομής, εταιρικής ανάπτυξης, συμβολής στην ελληνική οικονομία και επιτυχημένης παρουσίας στις διεθνείς αγορές. Ο Όμιλος διαθέτει μακρά εμπειρία στην κατασκευή έργων υποδομής και την απαραίτητη τεχνογνωσία για την κατασκευή κτηρίων υψηλής ενεργειακής απόδοσης, με καινοτόμες πρακτικές, και υψηλά ποιοτικά και περιβαλλοντικά standards.

Λίγα λόγια για το νέο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής ΙΣΝ, Δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

Το νέο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής ΙΣΝ, θα λειτουργήσει ως κόμβος δευτεροβάθμιας δημόσιας υγειονομικής περίθαλψης, που θα υποστηρίζει και θα συνεργάζεται με ένα τοπικό δίκτυο κέντρων υγείας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Το νοσοκομείο θα αντικαταστήσει το Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής “Σισμανόγλειο” που ιδρύθηκε το 1937, καθιστώντας το ένα από τα παλαιότερα νοσοκομεία στην Ελλάδα που εξακολουθούν να λειτουργούν μέχρι και σήμερα.

Θέτοντας σε πρώτο πλάνο τον άνθρωπο και τη βιώσιμη ανάπτυξη, οι σύγχρονες νοσοκομειακές μονάδες σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με γνώμονα την περιβαλλοντική προστασία και σύμφωνα με τις πιο υψηλές προδιαγραφές προκειμένου να προσφέρουν αξιοπρέπεια, άνεση, εξατομικευμένη φροντίδα και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις. Για την κατασκευή τους, θα χρησιμοποιηθούν βιώσιμα υλικά και τεχνολογίες, όπως ξύλο ως δομικό υλικό, φωτοβολταϊκά πάνελ και γεωθερμικά συστήματα, με στόχο τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα. Επιπλέον, θα γίνει πλήρης ψηφιοποίηση των κλινικών υπηρεσιών τους για τη μηδενική χρήση χαρτιού ώστε να είναι μελλοντικά βιώσιμα και να αποτελέσουν σημείο αναφοράς για το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο εδώ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.