«Ονειρεμενο ταξιδι» της Upiria στον κοσμο της Philoxenia και του τουρισμου

Τι ζητούν περισσότερο οι επαγγελματίες του τουρισμού, από το εξωτερικό

Ως  το καλύτερο, μέχρι σήμερα, τριήμερο επαγγελματικών B2B συναντήσεων και επαφών αναδεικνύεται για την Upiria το τριήμερο της  πρόσφατης διεθνούς Έκθεσης Philoxenia που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη.

Στο κορυφαίο εκθεσιακό ραντεβού για τον τουρισμό, η Upiria ήταν παρούσα πραγματοποιώντας περισσότερες από 100 συναντήσεις και γνωριμίες με επαγγελματίες του τουρισμού από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πάροχοι μοναδικών τουριστικών δραστηριοτήτων, τουριστικά γραφεία με ξεχωριστό όραμα και σχεδιασμό για την εμπειρία, την αναψυχή και την ευζωία και ξενοδοχεία που προσφέρουν αξέχαστη διαμονή και γαστρονομική απόλαυση , είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τις υπηρεσίες τους και να βρουν νέες συνεργασίες.

Η ομάδα της Upiria, παρουσίασε την εφαρμογή της σε επαγγελματίες του τουρισμού και στελέχη επιχειρήσεων του ξενοδοχειακού τομέα. Είχε επίσης την ευκαιρία να συζητήσει με σημερινούς και υποψήφιους συνεργάτες τα οφέλη του ψηφιακού μετασχηματισμού στον κλάδο, την επιρροή των νέων τάσεων του παγκόσμιου τουρισμού στο ελληνικό τουριστικό προϊόν καθώς και τις συμπράξεις που μπορούν να οικοδομηθούν μέσα στην τουριστικό κοινότητα της Upiria.

Οι επαγγελματίες από το εξωτερικό που συναντήθηκαν με τα στελέχη της Upiria έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα νέα τουριστικά πακέτα που άπτονται του αγροτουρισμού, του οινοτουρισμού, του αθλητικού τουρισμού, των ψηφιακών νομάδων και σχεδόν όλων των άλλων μορφών εναλλακτικού τουρισμού. 

Μη αναμενόμενο αλλά ευχάριστο για την Upiria το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του τουρισμού για ξεχωριστά πακέτα τουριστικών δράσεων, ποιοτικών υπηρεσιών και εμπειριών για bird watching, γαστρονομία, ορειβασία κι αναρρίχηση σε τουριστικούς προορισμούς της ηπειρωτικής Ελλάδας (Στερεά Ελλάδα, Κεντρική Μακεδονία, Ήπειρο και για αλιευτικό και καταδυτικό τουρισμό σε παράκτιους και νησιωτικούς προορισμούς( πχ Χαλκιδική, νησιά των Σποράδων, Ελαφόνησο).

Αξιοσημείωτες  είναι και συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν με την Tailormade Tours, το Ramada Plaza Thraki Hotel και  άλλων στο κομμάτι του αθλητικού τουρισμού αλλά και η παρουσίαση συνεργασίας της Upiria με την Γερμανική εταιρία MG-Sports.

Η Upiria ανανεώνει το ραντεβού της για το δεύτερο μισό του Δεκεμβρίου ταξιδεύοντας στην Αθήνα.

Λίγα λόγια για την Upiria

Η Upiria συνδυάζει την πολυετή εμπειρία στον κλάδο του τουρισμού με το πάθος για ταξίδια και τεχνολογία. Η καινοτόμα εφαρμογή έχει ως επίκεντρο τις τουριστικές δραστηριότητες και ως στόχο να μηδενίζει τις «αποστάσεις» μεταξύ των επαγγελματιών και των «εραστών» των ταξιδιών. Η Upiria προσφέρει στους παρόχους τουριστικών δραστηριοτήτων ένα εργαλείο να προωθούν τις υπηρεσίες τους, να συνάπτουν σχέσεις συνεργασίας με άλλες εταιρείες του κλάδου αλλά και να επικοινωνούν με τους υπάρχοντες και πιθανούς πελάτες.

Η Upiria δημιουργεί μια κοινότητα όπου πάροχοι τουριστικών δραστηριοτήτων, ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία και ξεναγοί συνεργάζονται μεταξύ τους προσφέροντας μοναδικές και αξέχαστες ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Info

Email /τηλέφωνο επικοινωνίας με την Upiria:

[email protected]

Παύλος Βασιλειάδης 

6980911555

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.