Οικονομολογο αναζητα η Κ. Καραθεοδωρη

Για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου

Ανακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ενός ατόμου εξέδωσε η Κ. Καραθεοδωρή. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν την ειδικότητα ΠΕ Οικονομολόγων. Το άτομο που θα επιλεγεί θα κληθεί να υπογράψει σύμβαση διάρκειας έως 4 Σεπτεμβρίου 2021 με δυνατότητα παράτασης.

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση τους θα πρέπει να υποβάλουν:

1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή σχετικού εγγράφου.

2.  Βιογραφικό Σημείωμα

3. Υπεύθυνη Δήλωση για τα προσωπικά δεδομένα στην οποία να δηλώνονται τα κάτωθι:

Α) Συναινώ στην επεξεργασία, διόρθωση, αποθήκευση και την προβλεπόμενη από το νόμο δημοσιοποίηση των δεδομένων μου (προσωπικών και μη) τα οποία υποβάλλων για την ΣΜΕ…/2021

Β) γνωρίζω πως η Αναθέτουσα Αρχή υποχρεούται σύμφωνα με την εθνική νομοθεσία να διατηρεί τα δεδομένα αυτά σε ασφαλή αρχείο (ηλεκτρονικό και φυσικό) εσαεί.

Επίσης υποβάλλει όσα από τα ακόλουθα δικαιολογητικά επικαλείται με την αίτησή του, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο τέλος του παρόντος.

1. Φωτοαντίγραφο Τίτλου Σπουδών

2. Φωτοαντίγραφο Άδειας Ασκήσεων επαγγέλματος (όπου απαιτείται). Επισημαίνεται ότι όλες οι άδειες άσκησης επαγγέλματος πρέπει να είναι σε ισχύ κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης.

3. Πιστοποιητικά απόδειξης εμπειρίας

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ 04 και να την υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν. ΤΣΑΝΑΚΛΗ αρ. 15, Κομοτηνή, Τ.Κ. 69132, απευθύνοντας της στην Κ. Καραθεοδωρή ΑΕ, υπόψιν κ. Λάπατα Αθανάσιου (τηλ. επικοινωνίας: 2531023165).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 23 Απριλίου και ώρα 14.00

Info

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητούν τα έντυπα των αιτήσεων στο διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες –> Έντυπα-Διαδικασίες –> Διαγωνισμών Φορέων –> Μίσθ. Έργου (ΣΜΕ)

Ολόκληρη η προκήρυξη βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://karatheodori.org/2021/04/12/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%83%ce%bc%ce%b5-1-2021/

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.