Οι πρωτες 2.821 προσληψεις για τους Ολυμπιακους Αγωνες

Αρχισε η υποβολή αιτήσεων για τις πρώτες 2.821 θέσεις (από τις συνολικά 6.815) του προγράμματος STAGE του ΟΑΕΔ που αφορά την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας στην Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων (ΟΕΟΑ). Όπως αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση του Οργανισμού, οι 271 προσλήψεις αφορούν απασχόληση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΟΕΟΑ στην Αττική και οι υπόλοιπες 2.550 στην ΟΕΟΑ Αττικής (2.9390 θέσεις) και στις Ολυμπιακές πόλεις Θεσσαλονίκη, Βόλο, Πάτρα και Ηράκλειο (40 θέσεις ανά πόλη). Τις 2.250 θέσεις θα καλύψουν κατά προτεραιότητα πτυχιούχοι Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, ενώ για τις 271 θέσεις της ΟΕΟΑ στην Αττική θα προτιμηθούν απόφοιτοι ΑΕΙ και ΤΕΙ Τμημάτων Οικονομικών Επιστημών, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, Χρηματοοικονομικής και τραπεζικής Διοικητικής, Λογιστικής, Οργάνωσης και Διοικητικής των Επιχειρήσεων, Μάρκετιγκ και Επικοινωνιών, Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνιών, Τουριστικών Επαγγελμάτων – Τουριστικών Επιχειρήσεων, Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος, Περιβάλλοντος, Διατροφής και Διαιτολογίας Διατροφής, Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Διοίκησης Υγείας και Πρόνοιας και Γραφιστικής. Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα απευθύνεται γενικότερα σε πτυχιούχους ΑΕΙ, ΤΕΙ, διπλωματούχους ΙΕΚ (μετά το Λύκειο), αποφοίτους Λυκείου Γενικής Εκπαίδευσης, ΤΕΛ, ΕΠΛ και ΤΕΕ Α΄ Κύκλου ή Β΄ Κύκλου ή ισότιμων τίτλων σπουδών.

Δεκτοί στο πρόγραμμα γίνονται οι υποψήφιοι που επιπλέον πληρούν και τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

– Έχουν την ελληνική υπηκοότητα ή την υπηκοότητα κράτους – μέλους ΕΕ ή είναι Έλληνες ομογενείς με νόμιμο δικαίωμα παραμονής και απασχόλησης στην Ελλάδα.

– Είναι ηλικίας μέχρι 40 ετών (γεννημένοι μετά την 1/1/63) και διαθέτουν δελτίο ανεργίας σε ισχύ.

– Ειδικά οι άνδρες υποψήφιοι, έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή έχουν απαλλαγεί νόμιμα ή έχουν λάβει αναβολή από τον Στρατό μέχρι τη λήξη του προγράμματος.

Ολοι ανεξαιρέτως οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν χρήση Η/Υ και την αγγλική γλώσσα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν το έντυπο Βιογραφικού Σημειώματος από τις Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ όπου φέρονται εγγεγραμμένοι άνεργοι ή από τον δικτυακό τόπο του Οργανισμού www.oaed.gr και να το αποστείλουν με συστημένη επιστολή, προς την ΟΕΟΑ Αθήνα Ιωλκού 8 και Φιλικής Εταιρείας, Νέα Ιωνία 142 34, με την ένδειξη «Πρόγραμμα Stage ΟΕΟΑ Αθήνα 2004». Η υποβολή των Βιογραφικών θα πρέπει να γίνει μέχρι τις 23 Οκτωβρίου και 15 Νοεμβρίου αντίστοιχα για τις 271 και 2.550 θέσεις. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στις κατά τόπους υπηρεσίες του ΟΑΕΔ στον δικτυακό τόπο www.oaed.gr και στην τηλεφωνική γραμμή 1464 (Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών). Για τις υπόλοιπες θέσεις του προγράμματος αναμένεται σύντομα η έκδοση νέας προκήρυξης από τον ΟΑΕΔ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.