οι καλυτεροι ξηροι καρποι του κοσμου

Ηρθαν ξαφνικά φίλοι το βράδυ και διαπιστώνεται ότι η κάβα σας είναι ελλιπής! Κανένα πρόβλημα. Οι MUSSES είναι ανοιχτές ως τις έντεκα και προλαβαίνετε να εφοδιαστείτε με ποτά και ξηρούς καρπούς κι αν θέλετε και κάποιο από τα γλυκά ανατολής ή ταψιού για να ικανοποιήσετε και τους πιο απαιτητικούς.
Εχετε παιδικό πάρτυ και θέλετε να εντυπωσιάσετε τους μικρούς σας καλεσμένους; Στις MUSSES θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από καραμέλες, γλυφιντζούρια, μάρτσιπαν, κουλουράκια, γλυκά, έως και… παιδική σαμπάνια!
Θέλετε να κάνετε κάποιο επαγγελματικό δώρο ή να χαρίσετε κάτι το ξεχωριστό στους φίλους σας; Τα καλάθια που θα βρείτε στις MUSSES είναι ευρηματικά. Διαλέξτε από τις δεκάδες προτάσεις του καταστήματος ή διαμορφώστε την προσωπική σας επιλογή ανάλογα με το γούστο και τα χρήματα που θέλετε να διαθέσετε! Κι αν θέλετε κάτι το ξεχωριστό μπορείτε να συνοδέψετε το δώρο σας με ένα κουτί πούρα.
Είστε φίλοι του καφέ; Στις MUSSES θα βρείτε πάντα κορυφαίες ποικιλίες και χαρμάνια από κάθε γωνιά της γης, καφέ πάντοτε φρεσκοκομμένο την στιγμή που τον αγοράζετε.
MUSSES. Ενα κατάστημα που σας εξυπηρετεί κάθε μέρα και όλη την ημέρα για να διαλέξετε ανάμεσα σε 120 είδη ξηρών καρπών και σε 86 είδη καφέ. Θα βρείτε πλήρη συλλογή από οινοπνευματώδη και τα πιο φημισμένα κρασιά, delicatessen, μια εκπληκτική ποικιλία από νοστιμιές από κάθε μέρος του κόσμου, σοκολάτες, γλυκά ανατολής, καλάθια και πούρα.
Στην Κομοτηνή, Δημάρχου Μπλέτσα 10, και στην Ξάνθη, Μιχαήλ Βόγδα 18.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.