Οι γευσεις της ΑΜΘ ταξιδευουν και φετος στην Αθηνα

Για δεύτερη χρονιά η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών στο Μετρό Συντάγματος που διοργανώνουν τα Επιμελητήρια της περιφέρειάς μας

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της περσινής διοργάνωσης, τα έξι Επιμελητήρια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, μέσω του συλλογικού τους Οργάνου (Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο ΑΜΘ [ΠΕΣΥ]), διοργανώνουν την 2η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών με τον τίτλο «Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία Θράκη», στην καρδιά της μεγαλύτερης αγοράς της χώρας μας, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος στην Αθήνα.

Η φετινή έκθεση θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από Τετάρτη 10 έως Σάββατο 13 Απριλίου 2024.

Στόχος της Έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί σε ένα από τα πλέον πολυσύχναστα σημεία της Αθήνας καθώς από εκεί διέρχονται καθημερινά περίπου 1 εκ άτομα, είναι η ανάδειξη και προβολή των προϊόντων που παράγονται στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης. Δίνεται, παράλληλα, η δυνατότητα στους παραγωγούς να πωλούν τα προϊόντα τους.

Καλούνται οι παραγωγοί τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της περιοχής εμβέλειας των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας ΑΜΘ, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους στην Έκθεση, με φυσική παρουσία των ίδιων (ή εκπροσώπων τους), έχοντας τη δυνατότητα πώλησης προϊόντων με αυστηρή προϋπόθεση την έκδοση παραστατικών από τον εκάστοτε πωλητή.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή των επιχειρήσεων στην έκθεση και η μεταφορά των προϊόντων είναι δωρεάν. Οι συμμετέχοντες θα αναλάβουν τα έξοδα μετάβασης και διαμονής τους στην Αθήνα.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν θα πρέπει έως την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024, να αποστείλουν δήλωση συμμετοχής στο e-mail: [email protected] για το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης ή στο e-mail: [email protected] για το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, ώστε να καταρτιστεί το ακριβές πρόγραμμα της Διοργάνωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης 2531022831, 2531026714 ή του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης 2531022547.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.