Oι εκδοσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ βαζουν στην ακριβεια… απουσια!

20% εκπτώσεις στις τιμές των εκπαιδευτικών βιβλίων Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Μεγάλος διαγωνισμός με δώρο σχολικές τσάντες και εκπαιδευτικά βοηθήματα.

Φέτος, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ γιορτάζουν 20 χρόνια λειτουργίας και βάζουν -20% στις τιμές των εκπαιδευτικών βιβλίων Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Για ακόμα μια σχολική χρονιά οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ είναι στο πλευρό των μαθητών, των γονιών, των εκπαιδευτικών, αλλά και των βιβλιοπωλών με εκπαιδευτικά βιβλία σύγχρονα, καλαίσθητα, λειτουργικά, προσιτά και πλήρως εναρμονισμένα με την ύλη και τη φιλοσοφία των σχολικών βιβλίων, τώρα και πιο φθηνά. Μια μεγάλη γκάμα βιβλίων σε νέες μειωμένες τιμές από όλα τα γνωστικά αντικείμενα μπορούν να βρουν οι αναγνώστες σε όλα τα βιβλιοπωλεία της χώρας. Από την προσφορά που ισχύει έως τις 31 Οκτωβρίου 2013 εξαιρούνται τα εκπαιδευτικά βοηθήματα που έχουν εκδοθεί από Ιούλιο 2011 και εξής (Νόμος για την Ενιαία Τιμή του Βιβλίου).

Παράλληλα, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ έχουν ήδη ανακοινώσει μεγάλο φθινοπωρινό διαγωνισμό με δώρο 100 σχολικές τσάντες και 100 πακέτα εκπαιδευτικών βοηθημάτων(κάθε πακέτο είναι συνολικής ονομαστικής αξίας 25 €). Για να πάρει κανείς μέρος στον διαγωνισμό, αρκεί να συμπληρώσει τη σχετική φόρμα έως τις 25 Σεπτεμβρίου, την οποία θα βρει στον διαδικτυακό τόπο των εκδόσεων: www.metaixmio.gr. Τα ονόματα των 200 τυχερών που θα αναδείξει η κλήρωση θα αναρτηθούν στις 27 Σεπτεμβρίου στο site των εκδόσεων. Οι τσάντες που προσφέρουν οι εκδόσεις Μεταίχμιο είναι ευγενική χορηγία της εταιρείας GIM S.A.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.