Οι αγγελιες εργασιας του skywalker.gr στον «ΠτΘ»

Την ώρα που το ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα παραμένουν σταθερά πάνω από το 24%, η συνεχιζόμενη πολιτική αβεβαιότητα οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερη οικονομική αβεβαιότητα, που έχει ως αποτέλεσμα το κλείσιμο ή την συρρίκνωση των υφιστάμενων επιχειρήσεων και επομένως και την συρρίκνωση των διαθέσιμων θέσεων εργασίας.
 
Βιώνοντας και οι ίδιοι τα αποτελέσματα της οικονομικής αυτής αβεβαιότητας και όντας επί καθημερινής βάσεως αποδέκτες της ανάγκης των συμπολιτών μας για την εύρεση εργασίας προκειμένου να είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν στην σημερινή πραγματικότητα, ο «ΠτΘ» εγκαινίασε πρόσφατα την συνεργασία του με το skywalker.gr, που αποτελεί την πρώτη στην ελληνική αγορά ιστοσελίδα αναζήτησης εργασίας, φέρνοντας ήδη από το 1999 σε άμεση επικοινωνία εργοδότες και υποψήφιους ηλεκτρονικά.
 
Περισσότερες από 3.000 εταιρείες δημοσιεύουν στο skywalker.gr περισσότερες από 6.000 αγγελίες για όλες τις ειδικότητες, ενώ οι καθημερινές επισκέψεις ξεπερνούν τις 40.000! Το skywalker.gr από το 2008 αποτελεί μέλος του διεθνούς δικτύου THE NETWORK, του μεγαλύτερου δικτύου e-recruiting στον κόσμο με παρουσία σε 70 χώρες, δίνοντας τη δυνατότητα για κάλυψη θέσεων και εύρεση εργασίας και στο εξωτερικό.
 
Ο «ΠτΘ» θα φιλοξενεί στην έντυπη έκδοσή του επιλεγμένες αγγελίες εργασίας για το σύνολο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, σε μία προσπάθεια να διευκολύνει όλους όσους αναζητούν εργασία, ενώ για περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε πάντα να ανατρέχετε στο skywalker.gr.
 
Καλή Επιτυχία στις αναζητήσεις σας! ΠτΘ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.