Οι 82 θεσεις του υπουργειου Απασχολησης και Κοινωνικης Προστασιας

Έως τη Δευτέρα 26 Απριλίου μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους, οι ενδιαφερόμενοι για τις 82 θέσεις που έχουν προκηρυχθεί από το Ταμείο Ασφάλειας Εμπόρων (ΟΑΕΕ). Οι 82 επιμελητές εισπράξεων- βεβαιωτών ΔΕ που θα προσληφθούν, θα υπογράψουν συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου. Ειδικότερα, θα προσληφθούν 56 άτομα στην Αθήνα, οκτώ στη Θεσσαλονίκη, τέσσερα στον Πειραιά, και πέντε στην Ανατολική Αττική, τρία στη Δυτική Αττική, τρία στο Ηράκλειο Κρήτης και από ένας στο Ρέθυμνο, στα Χανιά και στο Λασίθι.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν γεννηθεί έως και το 1983.

Το ΦΕΚ της προκήρυξης διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Μάρνη 8, Αθήνα) και από τους κατά τόπους υπεύθυνους στις διάφορες Νομαρχίες και Περιφέρειες της Χώρας. Επίσης, τα έντυπα των αιτήσεων συμμετοχής μπορούν να τα προμηθευτούν από τα καταστήματα των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων και Επαρχείων της Χώρας. Για τη Νομαρχία Αθηνών, έντυπα αιτήσεων διατίθενται από το Γραφείο Ενημέρωσης Κοινού του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα) και από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Πλατείας Συντάγματος (Αμαλίας 2, Αθήνα).

Η αίτηση υποβάλλεται στο ΑΣΕΠ μόνο ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή μεγέθους Α4, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΑΣΕΠ Προκήρυξη 11/9Κ/2004 Τ.Θ. 14308 Τ.Κ. 11510,Αθήνα.

Η αναλυτική προκήρυξη έχει δημοσιευθεί στο ΦΕΚ 36/9-2-2004

Προκήρυξη 11/9Κ/2004 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ και η τροποποίηση του ΦΕΚ 59/19-03-2004.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.