Οι 101 θεσεις του υπ. Αγροτικης Αναπτυξης

Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως αναμένεται να δημοσιευθεί προκήρυξη του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που θα αφορά την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 101 θέσεων τακτικού προσωπικού.

Τη σχετική προκήρυξη έχει αποστείλει το ΑΣΕΠ στο Εθνικό Τυπογραφείο και αναμένεται να πάρει ΦΕΚ τις προσεχείς ημέρες.

Σύμφωνα με τη νέα προκήρυξη θα προσληφθούν 64 πτυχιούχοι ΑΕΙ, 27 πτυχιούχοι ΤΕΙ, και 10 απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι για να μπορέσουν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, εκτός από τα απαραίτητα προσόντα που ζητούνται, θα πρέπει να έχουν γεννηθεί έως και το έτος 1983.

Ο αριθμός των θέσεων κατά κατηγορία εκπαίδευσης και κατά ειδικότητα έχει ως εξής:

Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης: 2 θέσεις γεωλόγων, 1 θέση γεωπονικού (γεωργικής οικονομίας) , 2 θέσεις γεωπονικού (επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων), 6 θέσεις γεωπονικού ( φυτικής παραγωγής), 1 θέση γεωπονικού (ζωικής παραγωγής), 7 θέσεις ιχθυολόγων, 25 θέσεις κτηνιατρικού, 1 θέση μηχανικών (τοπογράφων μηχανικών αγρονόμων), 2 θέσεις μηχανικών (χημικών μηχανικών), 7 θέσεις πληροφορικής και 8 θέσεις χημικών.

Τεχνολογικής Εκπαίδευσης: 2 θέσεις τεχνολογίας γεωπονίας ειδικότητας ζωικής παραγωγής, 3 θέσεις τεχνολογίας γεωπονίας ειδικότητας φυτικής παραγωγής, 4 θέσεις τεχνολογίας τροφίμων, 7 θέσεις τεχνολογίας δημόσιας υγείας και κτηνιατρικών εργαστηρίων, 6 θέσεις τεχνολογίας ιχθυοκομίας – αλιείας και 5 θέσεις πληροφορικής.

Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: 5 θέσεις βοηθών εργαστηρίων, 5 θέσεις προσωπικού Η/Υ.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι αφού διαβάσουν προσεκτικά τα προσόντα που απαιτούνται και τον τίτλο σπουδών που κατέχουν (με των κωδικό του), ανατρέχουν στον πίνακα κατανομής θέσεων, επιλέγουν τον αριθμό των θέσεων που μπορούν να επιδιώξουν και εξετάζουν αν κατέχουν τα πρόσθετα προσόντα (με τους κωδικούς τους) που απαιτούνται για τις θέσεις αυτές.

Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση με το ειδικό έντυπο «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» και να επισυνάψουν φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας. Σε περίπτωση που δεν έχουν ταυτότητα, φωτοτυπία των σελίδων του διαβατηρίου, που αναφέρονται στον αριθμό και στα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου. Επίσης θα πρέπει να βγάλουν φωτοτυπία και την φωτογραφία.

Οι υποψήφιοι της Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης υποβάλλουν το «ΕΝΤΥΠΟ Α.Σ.Ε.Π. 181», οι πτυχιούχοι ΤΕΙ «ΕΝΤΥΠΟ Α.Σ.Ε.Π. 182» και οι υποψήφιοι της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης το «ΕΝΤΥΠΟ Α.Σ.Ε.Π 183».

Οι υποψήφιοι για όλες τις κατηγορίες, δηλαδή ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά και το συμπληρωματικό φύλλο «ΕΝΤΥΠΟ Α.Σ.Ε.Π. 010» στο οποίο δηλώνουν τα κριτήρια και τις ιδιότητες που επικαλούνται στην αίτησή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα σχετικά έντυπα από τα καταστήματα των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, τα ΚΕΠ και την ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr).

Το έντυπο της αιτήσεως συμπληρώνεται σύμφωνα με τις ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ που θα αναφέρονται στη σχετική προκήρυξη. Η ευθύνη της σωστής συμπληρώσεως της αιτήσεως είναι αποκλειστικά του υποψηφίου.

Οι ενδιαφερόμενοι, αφού δημοσιευθεί η σχετική προκήρυξη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μόνο ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή, σε φάκελο μεγέθους Α4, αναφέροντας και την κατηγορία (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ), για την οποία υποβάλλουν την αίτηση, ως εξής: Α.Σ.Ε.Π. Αίτηση για την προκήρυξη:

18/13Κ/ 2004, Κατηγορία……., Τ.Θ. 14.308, Αθήνα Τ.Κ. 115.10.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής λήγει με την πάροδο της 2ας Νοεμβρίου 2004, ημέρα Τρίτη.

Στην αίτηση θα πρέπει να επισυνάπτονται: α) φωτοαντίγραφο αυτής με πρωτότυπη υπογραφή, β) φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας ή ελλείψει ταυτότητας, φωτοτυπία των κρισίμων σελίδων του διαβατηρίου, (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου καθώς και η φωτογραφία), γ) παράβολο (5) πέντε ευρώ που εκδίδεται από Δημόσιο Ταμείο, διαφορετικά η αίτηση δεν λαμβάνεται υπόψη. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων, συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων στοιχείων, έστω και συμπληρωματικών ή διευκρινιστικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη των αντιστοίχων προθεσμιών υποβολής, με νέες αιτήσεις οι οποίες θα αντικαθιστούν τις προηγούμενες και πρέπει απαραιτήτως να έχουν την ένδειξη «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΣ» η «ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΣ» αντιστοίχως.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μόνο μία αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ η ΤΕ η ΔΕ).

Η υποβολή περισσοτέρων της μίας αιτήσεων για θέσεις τις ίδιας προκήρυξης ή η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού συνεπάγεται αυτοδικαίως τον αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 Ν. 1599/1986 και η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές ( αποβολή από τη διαδικασία) κυρώσεις.

Πρέπει να διευκρινιστεί ότι η επεξεργασία των αιτήσεων θα γίνει μηχανογραφικά.

Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να συμπληρώσουν τα οικεία τετραγωνίδια των αιτήσεων, καθώς και τους κωδικούς που αναφέρονται σε αντίστοιχα προσόντα ή κριτήρια που απαιτούνται και διαθέτουν. Αν οι υποψήφιοι δεν συμπληρώσουν τα τετραγωνίδια αυτά ή τους κωδικούς ή αν συμπληρώσουν άλλα τετραγωνίδια ή κωδικούς, πλην εκείνων που αναφέρονται στα συγκεκριμένα προσόντα ή κριτήρια, ή αν τα αναφέρουν σε άλλα σημεία της αίτησης, δεν λαμβάνονται υπόψη τα προσόντα ή τα κριτήρια, έστω και αν προσκομίζονται τα σχετικά δικαιολογητικά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.