Οχτω οι επιχειρησεις του ΕΒΕΡ που θα εκπροσωπησουν τη Ροδοπη στη ΔΕΘ

Αντώνης Γραβάνης «Το Επιμελητήριο πιστεύει πολύ στην εξωστρέφεια των μελών του»

Ακόμα ένα βήμα για την επανεκκίνηση της προσπάθειας για την εξωστρέφεια της επιχειρηματικότητας της Ροδόπης μετά τους περιορισμούς που επέφερε η πανδημία, αποτελεί η παρουσία του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θράκης στην φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Έτσι συνεχίζει την πορεία των τελευταίων χρόνων, παρά τις αντιξοότητες, με το περίπτερό του να φιλοξενεί επιχειρήσεις που δείχνουν τις δυνατότητες της περιοχής μας.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Αντώνης Γραβάνης, συμμετέχουν και φέτος, όπως κάθε χρόνο, με μεγάλο περίπτερο δίνοντας την δυνατότητα στα μέλη του να προβάλλουν τις επιχειρήσεις τους, τα προϊόντα τους αλλά και την περιοχή μας.

Έτσι αναμένεται να συμμετάσχουν 8 επιχειρήσεις, με το πρωτόκολλο να είναι κάπως αυστηρό, μιας και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης.

«Θα συμμετάσχουν σημαντικές επιχειρήσεις της περιοχής, που θα έχουν την δυνατότητα να προβάλλουν τα προϊόντα τους» τόνισε ο κ. Γραβάνης. Το Επιμελητήριο άλλωστε, ανέφερε, από την ανάληψη των καθηκόντων από την τρέχουσα διοίκηση, «αναβάθμισε» την συμμετοχή του στην έκθεση, με μεγαλύτερο περίπτερο για την καλύτερη παρουσίαση των επιχειρήσεων.

Το επιμελητήριο, ανέφερε, καλύπτει όλα τα έξοδα για τις επιχειρήσεις, ενώ είχε βγει δημόσια πρόσκληση και είχαν ενημερωθεί όλα τα μέλη του για την δυνατότητα να συμμετάσχουν στην έκθεση.

Πρόθεσή τους είναι, σύμφωνα με τον κ. Γραβάνη, να συνεχίσουν να συμμετέχουν τόσο στη ΔΕΘ όσο και άλλες εκθέσεις τα επόμενα χρόνια, δίνοντας την ευκαιρία στις επιχειρήσεις της Ροδόπης να προωθήσουν τα προϊόντα τους.

Την ίδια ώρα ενθαρρύνουν την συμμετοχή των μελών τους και σε άλλες εκθέσεις, όπως την Έκθεση ANUGA 2021, 9-13 Οκτωβρίου 2021 στην Κολωνία, στην οποία οι επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών μπορούν να συμμετάσχουν μέσω της Περιφέρειας ΑΜΘ, στην οποία πρέπει να υποβληθεί το αίτημα.

«Το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο πιστεύει πολύ στην εξωστρέφεια των μελών του, γιατί θεωρούμε πως έχουμε επιχειρήσεις με εξαιρετικά προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα» τόνισε ο κ. Γραβάνης, διαβεβαιώνοντας πως σαν επιμελητήριο θα συνεχίσουν να τους δίνουν την δυνατότητα στην εξωστρέφεια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.