Ο τουρισμος αλλαζει προσωπο

Ένα ταξίδι μπορεί να σου αλλάξει τη διάθεση, η αλλαγή παραστάσεων και εικόνων λειτουργεί πάντα ευεργετικά ιδιαίτερα σε καιρούς δύσκολους όπως αυτοί που περνάμε. Το ταξιδιωτικό γραφείο «Rodopi Tours» που βρίσκεται επί της Ανδρούτσου 42 «ταξιδεύει» τους κομοτηναίους από το 1971. Από το Δεκέμβριο του 2011 εγκαινιάζεται το υποκατάστημά του στην Ορφέως 29 και λειτουργεί πλέον υπό την διεύθυνση της Δήμητρας Μπαμπασίδου, η οποία εργάζεται στο χώρο του τουρισμού από το 1995. Με όρεξη και νέες ιδέες η κ. Μπαμπασίδου επιχειρεί να μας ταξιδέψει με όλους τους τρόπους και σε όλους τους τόπους.
Ο ΠτΘ μίλησε μαζί της θέλοντας να γνωρίσει τα νέα επιχειρηματικά της σχέδια και τη νέα δυναμική που επιθυμεί να φέρει στο χώρο του τουρισμού.

ΠτΘ: κ. Μπαμπασίδου, από πότε λειτουργεί το γραφείο;
Δ.Μ.:
Το τουριστικό γραφείο Rodopi Tours λειτουργεί στην πόλη της Κομοτηνής από το 1971. Από το Δεκέμβριο του 2011, ωστόσο ανέλαβα αποκλειστικά τη διεύθυνση του γραφείου, δημιουργώντας επίσης το υποκατάστημα που λειτουργεί στην Ορφέως 29 και επιπλέον έχω αναλάβει και την διεύθυνση του τουριστικού γραφείου του ΚΤΕΛ Ν. Ροδόπης.

ΠτΘ: Ποιες είναι πλέον οι υπηρεσίες που προσφέρει το γραφείο σας;
Δ.Μ.:
Στο γραφείο μας γίνεται έκδοση αεροπορικών, ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, αλλά και εισιτήριων του ΚΤΕΛ. Επίσης διοργανώνουμε εκδρομές, οδικές ή αεροπορικές, σε προορισμούς ανά τον κόσμο. Έχουμε μεγάλη εμπειρία στην διοργάνωση εκδρομών σε Τουρκία και Βουλγαρία. Υπάρχει επίσης καθημερινή τακτική γραμμή για την Κωνσταντινούπολη, αλλά και μεταφορά δεμάτων και ενοικιάσεις λεωφορείων μιας και ο στόλος μας έχει αυξηθεί και αριθμεί πλέον 7 λεωφορεία διαφόρων χωρητικοτήτων.

ΠτΘ: Όσον αφορά τις οργανωμένες εκδρομές παρατηρείται πτώση της συμμετοχής;
Δ.Μ.:
Η αλήθεια είναι ότι η συμμετοχή είναι περιορισμένη σε σχέση με πέρσι, ωστόσο το γραφείο μας μπορεί και παρέχει εκδρομές με λεωφορεία χωρητικότητας 18, 30 και 50 θέσεων, έτσι ώστε ακόμη και ένας μικρότερος αριθμός ατόμων να ταξιδέψει άνετα και πιο οικονομικά.

 

ΠτΘ: Ποιους προορισμούς θα προτείνατε για μια εκδρομή κατά τη διάρκεια του Πάσχα; Και πόσο μπορεί να κοστίσει μια ολιγοήμερη απόδραση;
Δ.Μ.:
Έχουμε καταρτίσει ειδικά για το Πάσχα εκδρομές στην Κωνσταντινούπολη, την Κέρκυρα, τη Βουλγαρία, αλλά και εκδρομές, οδικές ή αεροπορικές, προς όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Οι τιμές κυμαίνονται από 170€ έως 450€ ανάλογα με τον προορισμό.

Επιθυμούμε να γνωρίσουμε στον κόσμο μια νέα Κωνσταντινούπολη

ΠτΘ: Η Κωνσταντινούπολη αποτελεί έναν αγαπημένο προορισμό και ιδιαίτερα προσιτό για τους Κομοτιναίους, ωστόσο μια τόσο μεγάλη πόλη μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα από τα συνήθη πακέτα εκδρομών. Εσείς γιατί μας προτείνετε να γνωρίσουμε τη νέα Κωνσταντινούπολη και τι περιλαμβάνει αυτή η νέα πρόταση;
Δ.Μ.:
Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια όσοι ταξιδεύουν στη γειτονική Τουρκία και ιδιαίτερα στην Κωνσταντινούπολη επισκέπτονται κάποια αξιοθέατα που είναι πλέον τυποποιημένα. Εμείς επιθυμούμε να γνωρίσουμε στους πελάτες μας μια νέα Κωνσταντινούπολη, η οποία εκτός από την Αγιά Σοφιά και το Πατριαρχείο, που αποτελούν διαχρονικούς σταθμούς της Πόλης, προσφέρει και άλλα πράγματα, όπως για παράδειγμα το αρχαιολογικό μουσείο, το μουσείο με τις μινιατούρες και το ενυδρείο. Μέσα από τα εναλλακτικά προγράμματά μας επιθυμούμε να γνωρίσουμε στον κόσμο την άλλη Κωνσταντινούπολη.

ΠτΘ: κ. Μπαμπασίδου σας ευχαριστώ πολύ
Δ.Μ.:
Κι εγώ σας ευχαριστώ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.