Ο Προεδρος του ΕΒΕΡ, Αντωνης Γραβανης στο 1ο Φορουμ για την Ανατολικη Μακεδονια και Θρακη

Με στόχο να αναδειχθούν οι πρωτοβουλίες και οι προοπτικές της επιχειρηματικότητας στην Ροδόπη

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης θα συμμετέχει ως ομιλητής  στο 1ο Φόρουμ για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στη θεματική ενότητα:  «Ελλάδα 2.0. Το Εθνικό σχέδιο ανάκαμψης και ανθεκτικότητας και ο αντίκτυπός του στην επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη».

Το «1st EAST MACEDONIA & THRACE FORUM»  θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη, στο ξενοδοχείο Ramada Plaza Thraki, την Τετάρτη και Πέμπτη 22-23 Φεβρουαρίου 2023 και διεξάγεται υπό την αιγίδα του Olympia Forum, του μοναδικού συνεδρίου στην Ελλάδα, που διοργανώνεται από το Οικονομικό Φόρουμ Δελφών, αφιερωμένο αποκλειστικά στην ενδυνάμωση πόλεων και περιφερειών.

Στόχος του φόρουμ είναι  να αναδείξει τον κρίσιμο οικονομικό και γεωστρατηγικό ρόλο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και τις οικονομικές της δυνατότητες για το μέλλον. Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν κορυφαίοι ακαδημαϊκοί και διανοητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, πρέσβεις και εκπρόσωποι μεγάλων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην περιοχή.

Η συμμετοχή του Προέδρου του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης σε αυτόν τον νέο θεσμό για την περιοχή μας, αποτελεί μια σπουδαία ευκαιρία για να αναδειχθούν οι πρωτοβουλίες και οι προοπτικές της επιχειρηματικότητας στην Ροδόπη αλλά και σε όλη τη Θράκη, και να παρουσιαστεί η οικονομική δυναμική του τόπου μας.

Info

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φόρουμ μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://eastmacedoniathraceforum.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.