Ο «Παρατηρητης» στην 19η Εκθεση «ΘΡΑΚΗ 2010»

Τα εύσημα κέρδισε για άλλη μια φορά το περίπτερο του «Παρατηρητή της Θράκης» στην έκθεση «ΘΡΑΚΗ 2010» που διοργανώθηκε με επιτυχία το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.
Στην αυγή μιας νέας εποχής για την έκθεση και το θεσμό της γενικότερα ο «Παρατηρητής» πρωτοστατεί στην ενημέρωση με πίστη στο όραμα της ελεύθερης, αντικειμενικής και πλήρους πληροφόρησης, με σεβασμό στον αναγνώστη των έντυπων και ηλεκτρονικών ειδήσεων και στον ακροατή του «Ράδιο Παρατηρητής» και με τη συνδρομή της τεχνολογίας στην παραγωγή έντυπου υλικού από την Επικοινωνία Α.Ε.

 

Πολλοί ήταν αυτοί που στάθηκαν με ενδιαφέρον στο περίπτερο του «Παρατηρητή» και ζήτησαν να ενημερωθούν για την πορεία του, όσοι δεν την γνωρίζουν ή όσοι ήταν φιλοξενούμενοι στην έκθεση με περίπτερα από άλλους νομούς, αλλά και όσοι είναι γνώστες του έργου των συντελεστών της ευρύτερης οικογένειας του «Παρατηρητή» που με ενδιαφέρον περισσό περιηγούνταν στην ολοκαίνουρια ηλεκτρονική σελίδα του στο διαδίκτυο.

 

Τα εύσημα δε στο φροντισμένο περίπτερο του «Παρατηρητή» δεν περιορίστηκαν στα σχόλια των φορέων της πολιτικής του τόπου, των επιχειρηματιών και του κόσμου, αλλά επαληθεύτηκαν με την απονομή στον «Παρατηρητή της Θράκης» από τους διοργανωτές επαίνου συμμετοχής στη «ΘΡΑΚΗ 2010».

 

Να σημειώσουμε ότι υπεύθυνος της αισθητικής του περιπτέρου του “Παρατηρητή” είναι ο διακεκριμένος διακοσμητής Νίκος Νικάκης. Συγκεκριμένα, ο κ. Νικάκης είναι ο δημιουργός της εμπνευσμένης εικαστικής απόδοσης των συνεργειών των εταιρειών του Ομίλου. Επίσης, τα σε μοντέρνο design έπιπλα του περιπτέρου του «Παρατηρητή» είναι της εταιρείας «ALMECO CONTRACT FURNITURE».

 

Ελάχιστη ευχαριστία στον κόσμο της περιφέρειας και δη της Θράκης που χρόνια τώρα μας τιμά η δική μας ανταπόκριση στις προσδοκίες για την προάσποιση του καλού του τόπου… του έργου δηλαδή που επιτελούμε χρόνια τώρα από την ακριτική Θράκη…

 

 

Πλήρες Φωτογραφικό υλικό στην ενότητα ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.