Ο Παρασκευας Γραβουνιωτης απο τη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνης αν. γενικος γραμματεας της νεοσυστατης ΠΑΣΕ ΒΙΠΕ

Εκλέχθηκε το πρώτο Δ.Σ. του Συνδέσμου Επιχειρήσεων των ΒΙ.ΠΕ όλης της χώρας

Στην εκλογή του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών (ΠΑ.Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ.) προχώρησαν τα μέλη του, την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 στην έδρα του Συνδέσμου, στο Συνεδριακό Κέντρο του τ. Δημαρχείου Λουσικών του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑ.Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ. εξελέγησαν οι:
Πρόεδρος: Πέτρος Μαντάς (ΒΙ.ΠΕ. Πάτρας)
Α' Αντιπρόεδρος: Λευτέρης Αντωνακάκης (ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου)
Β' Αντιπρόεδρος: Σάββας Τουαντζόγλου (ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου Θεσσαλονίκης)
Γενικός Γραμματέας: Γιώργος Καραγιάννης (ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης)
Ταμίας: Χρήστος Γιώτης (ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων)
Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: Παρασκευάς Γραβουνιώτης (ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής) Έφορος: Θωμάς Μποντίνας (ΒΙ.ΠΕ. Πρέβεζας)
Αναπληρωματικά Μέλη: Νικόλαος Αθηναίος (ΒΙ.ΠΕ. Καλαμάτας), Νικόλαος Τότσης (ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης), Γιώργος Χαλκίδης (ΒΙ.ΠΕ. Λάρισας)
 
Για την Ελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι:
Αθυμαρίτου Μαρία (ΑΜΕΚΩΝ ΑΕ – ΒΙ.ΠΕ. Πάτρας)
Λειβαδάρος Δημήτρης (Pelco Λιπαντικά Αχαΐας – ΒΙ.ΠΕ. Πάτρας)
Μάρκου Γιώργος (Βυρσοδεψείο Θεσσαλονίκη – ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου)
 
Με την ανάδειξη της πρώτης εκλεγμένης διοίκησης, ο ΠΑ.Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ. έθεσε ισχυρές βάσεις για την μελλοντική του πορεία και προχωρά πλέον στα επόμενα βήματα ανάπτυξής του, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στη Γενική Συνέλευση του ΠΑ.Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ. καθορίστηκαν οι στόχοι, οι δράσεις και τα οικονομικά του Συνδέσμου, ενώ ως άμεση προτεραιότητα τίθεται η διεύρυνσή του, με νέα Μέλη από όλη την επικράτεια.
 
Μεταξύ άλλων, το εκλεγέν Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ. αποφάσισε να οργανώσει το προσεχές διάστημα στην Αθήνα, την πρώτη του δημόσια εκδήλωση ως πανελλήνιου φορέα εκπροσώπησης των εγκατεστημένων επιχειρήσεων στις Βιομηχανικές Περιοχές, όπου και θα έχει μόνιμη παρουσία, με στέλεχος που θα αναλάβει καθήκοντα διευθυντή – οικονομοτεχνικού συμβούλου.
 
Όπως τόνισε ο εκλεγείς πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ. Πέτρος Μαντάς, «ο Σύνδεσμος αναλαμβάνει να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναδιοργάνωση των Βιομηχανικών Περιοχών προωθώντας λύσεις για την «επανεκκίνησή τους», σε ένα δύσκολο και απαιτητικό οικονομικό περιβάλλον, γεμάτο προκλήσεις.
 
Στόχος του Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Ε.ΒΙ.ΠΕ. είναι η συλλογική αντιμετώπιση προβλημάτων που συσσωρεύτηκαν για δεκαετίες στις Βιομηχανικές Περιοχές της χώρας από την έλλειψη συγκροτημένης βιομηχανικής πολιτικής, η προώθηση λύσεων για την αναδιοργάνωση τους και η ανάδειξη της κομβικής σημασίας των ΒΙ.ΠΕ. στην οικονομία της χώρας μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.