Ο Ν. Αγγελιδης επανεξελεγη Α΄ Αντιπροεδρος του ICC Eλλας

Αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους

Την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 διεξήχθησαν στην Αθήνα οι εκλογές για την ανάδειξη των έξι μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Ελληνικής Επιτροπής – Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (ICC Ελλάς). Μέλη του ICC Ελλάς είναι όλα τα Επιμελητήρια καθώς και οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας.

Μετά το πέρας της διαδικασίας των εκλογών το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης, διά του Προέδρου του κ. Νικόλαου Αγγελίδη, ανεδείχθη πρώτο σε ψήφους καθώς έλαβε 80 ψήφους από τους 123 ψηφίσαντες. Στις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν ο κ. Αγγελίδης εκλέχθηκε στη θέση του Α’ Αντιπροέδρου, την οποία κατείχε και στην προηγούμενη θητεία του Δ.Σ.

Δεδομένου ότι ο Πρόεδρος του ICC Ελλάς κ. Πέτρος Δούκας προέρχεται από τα μέλη που δεν ανήκουν στα Επιμελητήρια, γίνεται φανερό ότι το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης κατέχει την υψηλότερη θέση στον Διεθνή Επιμελητηριακό Θεσμό, πάνω και από τα μεγάλα Επιμελητήρια του Κέντρου.

Για τον λόγο αυτό, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης ευχαριστεί δημόσια όλους τους Προέδρους των Επιμελητηρίων της χώρας και διαβεβαιώνει ότι σε αυτή την τιμή θα ανταποκριθεί με σοβαρότητα και εργατικότητα, όπως έκανε πάντα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.