Ο Μαργαριτης Σχοινας επιτιμο μελος του ΕΒΕΡ

Αντώνης Γραβάνης: «Η Θράκη το απόλυτο παράδειγμα του Ευρωπαϊκού τρόπου ζωής»

Στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του κ.Μαργαρίτη Σχοινά, αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Επιτρόπου για την Προστασία του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, σε θέματα μετανάστευσης, ασφάλειας, απασχόλησης και εκπαίδευσης, το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, ανακήρυξε σήμερα σε ειδική τελετή τον κ.Μαργαρίτη Σχοινά σε επίτιμο μέλος του.

Κατά την υποδοχή του κ. Σχοινά, ο πρόεδρος του ΕΒΕΡ κ. Αντώνης Γραβάνης τόνισε πως «η παρουσία σήμερα του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτη Σχοινά στην Ροδόπη και συγκεκριμένα στην έδρα του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, περιποιεί  τόσο για τα μέλη μας όσο και για το σύνολο της τοπικής κοινωνίας τιμή και χαρά».

«Εδώ από την άκρη της Ευρώπης όχι μόνο ασπαζόμαστε αλλά είμαστε από τους καλύτερους πρεσβευτές των ευρωπαϊκών ιδανικών» επεσήμανε ο κ.Γραβάνης από τον εξωτερικό χώρο του ΕΒΕΡ, λόγω των περιορισμών του κορωνοϊού, τονίζοντας πως «ο ευρωπαϊκός τρόπος ζωής είναι εδώ στην Θράκη που κατά την άποψή μας είναι το απόλυτο παράδειγμα αυτού του τρόπου ζωής που και εσείς πρεσβεύεται».

Μαργαρίτης Σχοινάς: «Οι καλύτερες ημέρες είναι μπροστά μας»

«Δεν θα μπορούσα να φύγω από την Κομοτηνή, χωρίς την συνάντηση με τους εκπροσώπους της ζώσας οικονομίας, της επιχειρηματικότητας, τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις που πέρασαν από μία πολύ δύσκολη περίοδο» ανέφερε με την σειρά του στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ.Σχοινάς προσερχόμενος όμως στην συνάντηση με το μήνυμα των καλύτερων ημερών που όπως τόνισε βρίσκονται μπροστά μας.

«Ποτέ στο παρελθόν δεν είχαμε ποτέ τόσα χρηματοδοτικά εργαλεία όσα θα έχουμε την επόμενη περίοδο» τόνισε για να επισημάνει πως «εδώ η πρόκληση για την πραγματική οικονομία είναι να χτίσουμε τις αντοχές για το μέλλον,  να στηριχτούμε σε όσα έχουμε και θα μας δώσει η Ευρώπη αλλά να βεβαιωθούμε ότι οι επιχειρήσεις, ο οικονομικός ιστός της περιοχής θα έχει την ανθεκτικότητα να μας κρατήσει στον μεγάλο χρόνο».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.