Ο Κωστας Καραμανλης για τη συνεργασια της Σ.Ε.Κ.Ε. με την Japan Tobacco στην Ξανθη

Ο πρώην πρωθυπουργός υπογράμμισε μεταξύ άλλων και την δραστηριότητα της ΣΕΚΕ που αυξάνει συνεχώς την παρουσία της στην νοτιανατολική Ευρώπη

Χαιρετισμό ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ομίλου των εταιρειών της Συνεταιριστικής Ένωσης Καπνοπαραγωγών Ελλάδος (ΣΕΚΕ Α.Ε.), απηύθυνε ο Κώστας Καραμανλής με αφορμή την εκδήλωση της Japan Tobacco International που δραστηριοποιείται στην Ξάνθη. 

Ο Κώστας Καραμανλής στάθηκε στην ιστορία αλλά και τη σημασία του καπνού ως προϊόντος για την ελληνική οικονομία διαχρονικά και χαιρέτησε τις δραστηριότητες της JTI στην ακριτική περιοχή της Θράκης, επισημαίνοντας πως αυτές αποτελούν πυλώνα της ανάπτυξης, των εξαγωγών αλλά και της κοινωνικής συνοχής με τις θέσεις εργασίας που προσφέρουν.

Ο πρώην πρωθυπουργός υπογράμμισε μεταξύ άλλων και την δραστηριότητα της ΣΕΚΕ που αυξάνει συνεχώς την παρουσία της στην νοτιοανατολική Ευρώπη.

«Η παραγωγή και εμπορία καπνού στην Ελλάδα έχει μακραίωνη ιστορία και καθώς ο καπνός εξακολουθεί να είναι ένα από τα βασικά ελληνικά αγροτικά προϊόντα παραμένει ένας ιδιαίτερα σημαντικός τομέας που απασχολεί χιλιάδες ανθρώπους συνεισφέρει σημαντικά στο ΑΕΠ και συμβάλει στην ευημερία της υπαίθρου και αυτό αποτυπώνεται ειδικότερα στη Θράκη. Για όλους αυτούς τους λόγους προσβλέπω στη συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ ΣΕΚΕ και Japan Tobacco, όπως και στη διερεύνηση δυνατοτήτων περαιτέρω ενίσχυσής της» είπε συγκεκριμένα ο κ. Καραμανλής.

Θυμίζουμε πως ο Κώστας Καραμανλής ανέλαβε τη θέση αυτή τον περασμένο Ιούλιο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.