Ο Κ. Κουρτιδης νεος εκπροσωπος της ΑΜΘ στην ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ

Θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια στην Γενική Συνέλευση της ΔΕΣΜΟΣ την επόμενη Δευτέρα

Ομόφωνα, με τις περισσότερες παρατάξεις της αντιπολίτευσης να ψηφίζουν λευκό ώστε να μην παρακωλυθεί η διαδικασία, ορίστηκε ο κ. Κώστας Κουρτίδης ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας ΑΜΘ στην Γενική Συνέλευση της ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ, και θα την εκπροσωπήσει στην επικείμενη συνεδρίασή της τη Δευτέρα 19 Απριλίου.

Ο ορισμός του κ.  Κουρτίδη έγινε σε έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που συγκλήθηκε γιατί αφενός ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας, ο κ. Κωνσταντίνος Ναλμπάντης, υπέβαλε την παραίτησή του από τη συγκεκριμένη θέση για προσωπικούς λόγους, ενώ ο αναπληρωματικός κ. Μουλταζά Ταρκάν ενημέρωσε το προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου ότι δεν θα μπορέσει να παραστεί στη συνεδρίαση.

Έτσι, κρίνοντας πως στην ΓΣ της Δευτέρας θα πρέπει να εκπροσωπηθεί η Περιφέρεια, ο Πρόεδρος συγκάλεσε το Συμβούλιο, το οποίο έλαβε την απόφαση του ορισμού του κ. Κουρτίδη ως εκπροσώπου μέχρι το τέλος της θητείας του Συμβουλίου. Ο κ. Μουλταζά Ταρκάν παραμένει αναπληρωματικός εκπρόσωπος στη ΔΕΣΜΟΣ.

Να σημειωθεί πως κατά τη  συνεδρίαση οι σύμβουλοι δεν εισήλθαν σε επιμέρους ζητήματα για τα διαμειβόμενα στη ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ, παρά μόνο εξήγησαν πως ψήφισαν λευκό για να μην παρακωλύσουν τη διαδικασία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.