Ο ΑΣΕΠ ακυρωσε τον διαγωνισμο για τις 29 καθαριστριες στο Σισμανογλειο

Σε σύντομο διάστημα έρχεται νέα προκήρυξη

Στην ακύρωση του διαγωνισμού για την πρόσληψη 29 καθαριστριών με ατομικές συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, που θα απασχολούνταν στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου του 2018, προχώρησε με επιστολή του προς τη διοίκηση του Νοσοκομείο ο ΑΣΕΠ.
 
Όπως επισημαίνει η διοίκηση του Νοσοκομείου «η προκήρυξη θα επανεκδοθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, μετά την έγκριση της όλης διαδικασίας από τον ΑΣΕΠ».
 
Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι που κατέθεσαν δικαιολογητικά για τη συμμετοχή στην εν λόγω προκήρυξη μπορούν να ζητήσουν να τους επιστραφούν από το Γραφείο Προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής ή να τα επικαιροποιήσουν και να προσθέσουν τυχόν νέα δικαιολογητικά που απαιτούνται με τη νέα αίτηση που θα χρειαστεί να υποβάλλουν, εφόσον εκδηλώσουν εκ νέου ενδιαφέρον για την κατάληψη μίας από τις προκηρυσσόμενες θέσεις.
 
Info
Για οποιανδήποτε πρόσθετη πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Προσωπικού και συγκεκριμένα στην κ. Δελημπεκάκη Αικατερίνη τηλ επικοινωνίας 2531351200. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.