Νομικο για 12 μηνες αναζητει το Συμβουλευτικο Κεντρο Κομοτηνης

Ανακοίνωση εξέδωσε το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας για την πρόσληψη ενός ατόμου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, το οποίο θα στελεχώσει το Συμβουλευτικό Κέντρο Κομοτηνής. Πιο συγκεκριμένα η πρόσληψη αφορά ένα άτομα ειδικότητας ΠΕ Νομικών το οποίο θα απασχοληθεί στο Συμβουλευτικό Κέντρο Κομοτηνής για 12 μήνες με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης. 

Τα προσόντα 

Για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών και να κατέχουν τα εξής προσόντα:
 
α) Πτυχίο ή δίπλωμα Νομικής ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου  (Ε.Α.Π) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ  της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.
β) Μεταπτυχιακός τίτλος ετήσιας τουλάχιστον φοίτησης, της ημεδαπής ή ισότιμος της αλλοδαπής, σε θέματα φύλου και ισότητας ή ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
γ) Καλή γνώση αγγλικής γλώσσας.
δ) Γνώση Χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: i) επεξεργασίας κειμένων,  ii) υπολογιστικών φύλλων και iii) υπηρεσιών διαδικτύου.
 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, μεταξύ των ωρών 10.00 έως 15.00, στα γραφεία του Νομικού Προσώπου Ιδιωτικού Δικαίου με την επωνυμία «Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας» (Κ.Ε.Θ.Ι.) στην Αθήνα, οδός Χαριλάου Τρικούπη αριθ. 51 & Βαλτετσίου, Ταχ. Κώδικας: 106 81 και ειδικότερα στο πρωτόκολλο του Κ.Ε.Θ.Ι. (2ος όροφος), είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ανωτέρω διεύθυνση απευθύνοντάς την στο Τμήμα Οικονομικών Υπηρεσιών υπόψη κ. Παντελή Μαρκογιαννάκη .
 
Info
Αρμόδιοι για παροχή πληροφοριών κ. Αικατερίνη Δρούγα και κ. Παντελής Μαρκογιαννάκης, τηλ. επικοιν.: 210-3898018, 210-3898005 και 210-3898000.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.