Νεο καταστημα Praktiker πραγματικο στολιδι για την Αλεξανδρουπολη

Πραγματικό στολίδι για την πόλη της Αλεξανδρούπολης χαρακτηρίζεται και δικαίως το νέο κατάστημα Praktiker, που ξεκινάει τη λειτουργία του σήμερα στην πρωτεύουσα του Έβρου. Πρόκειται για το 14ο κατάστημα της μεγαλύτερης αλυσίδας οικιακού και τεχνικού εξοπλισμού στη χώρα μας. Σε έναν χώρο συνολικής έκτασης 4.500 τμ φιλοξενείται μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, 25.000 κωδικοί προϊόντων συγκεκριμένα- για τον εξοπλισμό του σπιτιού, του μπάνιου και του κήπου, για τις κατασκευές και για τον ελεύθερο χρόνο.

Ιδιαίτερα ελκυστικό για το κοινό το νέο κατάστημα

Το νέο κατάστημα Praktiker βρίσκεται στο 4ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης συνόρων, στο Αγρόκτημα Μαΐστρου, σε μια τοποθεσία εύκολα προσβάσιμη, τόσο για τους κατοίκους της Αλεξανδρούπολης, όσο και για εκείνους της ευρύτερης περιοχής, που χρησιμοποιούν την Εγνατία οδό. 300 θέσεις περιλαμβάνει ο χώρος στάθμευσης μπροστά από το κατάστημα, ενώ εντυπωσιακή κρίνεται η διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου του, τόσο από αισθητικής, όσο και από πρακτικής άποψης. Ταξινομημένα τα προϊόντα ανά θεματικές κατηγορίες, βάσει του αντικειμένου και των αναγκών που καλύπτουν, προσφέρουν δυνατότητα στον καταναλωτή να αναζητήσει, να συγκρίνει και αξιολογήσει τα προϊόντα, που καλύπτουν τις δικές του ανάγκες και απαιτήσεις. Η φωτεινότητα των χώρων και η ευρυχωρία που χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο κατάστημα, το καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστικό για το κοινό, ίσως το ωραιότερο από όλα τα καταστήματα Praktiker πανελλαδικά, όπως επισήμανε και ο κ. Ιωάννης Σελαλμαζίδης, ο Γενικός Διευθυντής του Praktiker.

Το κατάστημα που έλειπε από την αγορά της πόλης

Ο κ. Σελαλμαζίδης υποστήριξε ότι κατάστημα αυτό έλειπε από την αγορά της Αλεξανδρούπολης και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι οι καταναλωτές της περιοχής θα το αγκαλιάσουν. «Εμείς αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να τους εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο», προσέθεσε, στηριζόμενος στην πλειάδα των προϊόντων, που διαθέτει το κατάστημα, και στις πολύ καλές τιμές στις οποίες προσφέρονται.

Επένδυση, που ενισχύει την τοπική οικονομία

Πέραν όμως της εξυπηρέτησης των αναγκών των κατοίκων της περιοχής, καταλυτική κρίνεται η προσφορά του νέου καταστήματος Praktiker στον τομέα της ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας. Το συνολικό κόστος της επένδυσης άλλωστε ανέρχεται στα 3,5 εκατ. ευρώ, ενώ προβλέπεται να απασχολήσει περισσοτέρους από 50 εργαζόμενους, χώρια από την ενίσχυση των συνεργαζόμενων εταιριών της περιοχής μας. Να σημειωθεί, βέβαια, ότι γενικότερα η Praktiker ακολουθεί τη στρατηγική της στήριξης της ελληνικής αγοράς, αφού το 80% περίπου των προμηθευτών της είναι από την Ελλάδα. «Δίνουμε μεγάλη έμφαση σε αυτόν τον τομέα», υπογράμμισε ο κ. Σελαλμαζίδης, ούτως ώστε να αναπτυχθεί η χώρα μας και να μπορούμε να έχουμε περισσότερες θέσεις εργασίας».

«Πρέπει όλοι να συμβάλουμε ούτως ώστε να μπορέσουμε να διατηρήσουμε και την αισιοδοξία μας»

Για το γεγονός ότι η εταιρία αποφάσισε να επενδύσει εν καιρώ κρίσης σε ένα ακόμα κατάστημα στον ελλαδικό χώρο, ο Γενικός Διευθυντής του Praktiker σχολίασε ότι «αντέχουμε και είμαστε αισιόδοξοι ότι η κρίση αυτή κάποια στιγμή θα τελειώσει», προσθέτοντας ότι «πρέπει όλοι να συμβάλουμε ούτως ώστε να μπορέσουμε να διατηρήσουμε και την αισιοδοξία μας».

Τιμές ευκαιρίας σήμερα στα εγκαίνια και για το επόμενο δεκαήμερο

Από σήμερα, την ημέρα των εγκαινίων, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν τα προϊόντα του Praktiker Αλεξανδρούπολης σε ειδικές τιμές γνωριμίας, πραγματικές ευκαιρίες, που θα ισχύουν για το επόμενο δεκαήμερο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.