Νεο καταστημα Nanou Donuts House στην Κομοτηνη

Μπορεί τα donuts να είναι γνωστά ως το νούμερο ένα εθνικό πρωινό των Αμερικάνων, αλλά κατά κοινή ομολογία αποτελεί μοναδική «λιχουδιά» για τους λάτρεις του γλυκού πρωινού – και όχι μόνο- και στην χώρα μας.
 
Για τους προαναφερθέντες λάτρεις λοιπόν των donuts αλλά και όσους δηλώνουν υπέρμαχοι των αλμυρών γεύσεων, η Κομοτηνή μόλις πρόσφατα απέκτησε τον κατάλληλο προορισμό, που συνδυάζει την αυθεντική αξεπέραστη αμερικάνικη συνταγή των donuts και τα μοναδικά φρέσκα ελληνικά υλικά παραγωγής τους.
 
Ο λόγος για το νέο κατάστημα της αλυσίδας καταστημάτων “Nanou Donuts House” που άνοιξε στην πόλη μας και συγκεκριμένα στην Πλ.Αρχ.Χρυσάνθου και Φιλικής Εταιρείας γωνία – σε έναν πολύχρωμο και καταπληκτικά διαμορφωμένο χώρο δια χειρός του κ. Νίκου Νικάκη -όπου επί καθημερινής βάσεως, εκτός Κυριακής, από τις 10:00 έως τις 12:30 το μεσημέρι και 18:00 έως 21:30 το βράδυ μπορείτε να γευτείτε τα καλύτερα σε ποιότητα και γεύση donuts της αγοράς.
 
Φρέσκα, αυθεντικά, ελληνικά, donuts προορισμένα να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Γλυκά ατομικά donuts με κρέμα βανίλια, πραλίνα με επικάλυψη σοκολάτας, πραλίνα με επικάλυψη μπισκότου αλλά και με επικάλυψη άχνης, τα πιο ιδιαίτερα με κανέλα, λουκουμά και λεμόνι αλλά και αλμυρά, ατομικά donuts με λουκάνικο, πατάτα και τυρί. Για όσους και όσες προσέχουν λίγο παραπάνω ή για όσους πιθανότατα θέλουν να μοιραστούν την απόλαυση με τους συναδέλφους στο γραφείο, το “Nanou Donuts House” προσφέρει και mini donuts γλυκά και αλμυρά σε όλες τις παραπάνω γεύσεις.

Δοκιμάστε τα!
Είναι ανεπανάληπτα!!!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.