Νεο καταστημα για την βιομηχανια αλλαντικων και κρεατων Καραχασαν

Στα Κιμμέρια της Ξάνθης με ευρεία γκάμα προϊόντων και σταθερή προσήλωση στην ποιότητα

Η βιομηχανία αλλαντικών και κρεάτων «Καραχασάν» άνοιξε στα Κιμμέρια της Ξάνθης τις πόρτες του νέου της καταστήματος.  Μετά από μήνες εντατικής προετοιμασίας και επιμέλειας μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια η οικογένεια Καραχασάν υποδέχθηκε παλιούς και νέους λάτρεις των εκλεκτών της προϊόντων στο νέο Delicatessen κατάστημά της.

Ένα κατάστημα, σε αρχιτεκτονική επιμέλεια της Αιγκιούλ Μουσλού που δημιουργήθηκε από την αρχή με στόχο να προσφέρει την καλύτερη δυνατή αγοραστική εμπειρία και στόχο την άμεση και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια αναβαθμισμένη boutique κρεάτων με σύγχρονο χαρακτήρα, που ευελπιστεί να απογειώσει την εμπειρία των καταναλωτών, προσφέροντάς και μια σειρά λοιπών προϊόντων διατροφής, που για την οικογένεια Καραχασάν σηματοδοτεί το πέρασμά της σε μια νέα εποχή.

Η βιομηχανία αλλαντικών και κρεάτων «Καραχασάν» ξεκίνησε 35 χρόνια πριν από το όραμα και το διαρκώς «ανήσυχο» πνεύμα του Τζεμαλή Καραχασάν για εξέλιξη και δημιουργία. Μέσα στα 35 αυτά χρόνια η ιδέα έλαβε σάρκα και οστά, έγινε όραμα που «αγκάλιασε» μια ολόκληρη τοπική κοινωνία και μετουσιώθηκε στην σημερινή βιομηχανία που συνδυάζει την γνώση και την εμπειρία των ανθρώπων της και τα καλύτερα προϊόντα της Θράκης.

Τζεμαλή Καραχασάν: «Στόχος μας η άμεση και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή»

Μιλώντας στον «ΠτΘ» με αφορμή τα εγκαίνια του νέου καταστήματος ο κ. Καραχασάν εξήγησε πως «πιστοί στην ανάγκη της συνεχούς εξέλιξής μας, δημιουργούμε συνεχώς καινούργιες γκάμες προϊόντων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εποχής αλλά και τις αυξανόμενες απαιτήσεις του πελατολογίου μας. Η δέσμευσή της συνεχούς μας εξέλιξης δεν θα μπορούσε να μην αφορά και στα σημεία διανομής των προϊόντων μας και στον στόχο της άμεσης και καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησής των πελατών μας».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο επέκτασης των καταστημάτων και σε γειτονικούς νομούς ο ίδιος εκμυστηρεύθηκε πως υπάρχει αυτή η σκέψη για το μέλλον ωστόσο «προς το παρόν βρισκόμαστε στην Ξάνθη σε 3 διαφορετικές διευθύνσεις, στη Παναγή Τσαλδάρη, στη Λευκόπετρα και στα Κιμμέρια».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.