NARCISSE

H Άλεξ και ο Δημήτρης διατηρούν το κατάστημα Narkisse στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής και δίνουν τη δική τους νότα στο γυναικείο-ανδρικό ρούχο και αξεσουάρ.
Τους συναντήσαμε στο NARCISSE και μιλήσαμε μαζί τους, για τι άλλο; Για τη φετινή μόδα.

ΠτΘ: Πιστεύετε ότι η μόδα σήμερα υπηρετεί τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας ή η γυναίκα, και ο άνδρας φυσικά, ακολουθούν τις εκάστοτε δημιουργικές προτάσεις των μόδιστρων και οίκων μόδας;
Άλεξ:
Οι επιλογές είναι τόσο μεγάλες τα τελευταία χρόνια, που κάθε τύπος γυναίκας βρίσκει και διαμορφώνει το προσωπικό του στυλ. Δεν υπάρχει μόνο μία γραμμή. Βρίσκεις τα πάντα.
Μια γυναίκα που προτιμάει το sportive look, μπορεί να βάλει το τζην της με ένα τοπ με παγιέτες συνδυασμένο με μία σατέν εσάρπα ώστε να είναι ντυμένη βραδινά, χωρίς να αλλάξει το στυλ της.
Δεν είναι απαραίτητο όλες να φοράνε κοστούμι ή ταγιέρ στις βραδινές τους εμφανίσεις.
Δημήτρης: Φέτος, εκτός από τις άλλες τάσεις, είναι πολύ μόδα στο γυναικείο ντύσιμο, το ανδρικό look. Δηλαδή το κοστούμι με γραβάτα.
Άλεξ: Πάρα πολύ! Αλλά και το φόρεμα, και το κλασικό ταγιέρ, το πετίτ καρώ, το κοτλέ έχει επανέλθει, το σχολικό look… Έχουν παντρέψει πολλά στυλ και πολλές εποχές. Θα δούμε τάσεις από τη δεκαετία του 50 έως το 70 και το 80. Το ίδιο συμβαίνει και με το χρώμα. Το μαύρο επικρατεί και πάλι, αλλά από εκεί και πέρα δεν υπάρχει περιορισμός. Τα γήινα, το πορτοκαλί, το φουξ, το τυρκουάζ, το μπορντώ, το λευκό, όλα είναι μόδα.
Γενικώς η μόδα είναι πολύ θηλυκή φέτος! Και στο ρούχο και στο παπούτσι. Και όλα φορεμένα με αξεσουάρ και στρας.

ΠτΘ: Τι θεωρείται ότι είναι το must της φετινής σεζόν;
Άλεξ:
Η δαντέλα και η γούνα είναι τα must της χρονιάς. Επίσης κάτι που επανέρχεται είναι το κορσάζ φορεμένο σαν εξώρουχο. Το κοτλέ, το τουίντ, το σουέτ, το αντικέ δέρμα, το “ανδρογύναικο” look, οι διαφάνειες, τα ασύμμετρα, οι μακριές φούστες…
Δημήτρης: Η γόβα στιλέτο, οι παγιέτες και τα στρας, και πολλά – πολλά αξεσουάρ. Το γούνινο τσαντάκι είναι το νούμερο ένα αξεσουάρ συνδυασμένο με γούνινα γάντια!

Αυτό λοιπόν που εμείς βλέπουμε είναι ότι φέτος, μπορείτε να παίξετε με τις τάσεις και τα χρώματα, να παντρέψετε στυλ και να προσαρμόσετε κάθε τάση στο δικό σας προσωπικό look. Τολμήστε και παίξτε με τα ρούχα σας!

NARCISSE
Πλατεία Ειρήνης 10,
Τηλ. & Fax: 0531.28820

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.