Μονομαχια στο ΕΒΕΡ

Δύο παρατάξεις διεκδικούν την ψήφο των μελών του Επαγγελματοβιοτεχνικού Επιμελητηρίου στη Ροδόπη

Η μονομαχία μεταξύ των συνδυασμών «Μαζί από το χθες στο αύριο» του Γιάννη Κιλτσίκη και της «Συμφωνίας Ανασυγκρότησης» του Αντώνη Γραβάνη θα καθορίσει ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 4-5 Δεκεμβρίου.
 
Οι δύο μνηστήρες της προεδρικής θέσης κατέθεσαν τους συνδυασμούς τους το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, με τον μεν κ. Κιλτσίκη να περιλαμβάνει 63 επαγγελματίες στο ψηφοδέλτιό του, ενώ ο κ. Γραβάνης έχει 56. 

Δύναμη στο Επιμελητήριο 

Την πεποίθησή του πως ο ίδιος και τα άτομα που απαρτίζουν τον συνδυασμό του μπορούν να εκπροσωπήσουν επάξια τους συναδέρφους του επαγγελματίες εξέφρασε ο κ. Κιλτσίκης, τονίζοντας πως πρόκειται για ένα νέο συνδυασμό, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις, οι οποίες θεωρεί πως έπληξαν πολύ τον επαγγελματικό κόσμο.
 
Άλλωστε σχεδόν το 90% των ατόμων που τον απαρτίζουν είναι νέοι που δεν είχαν ασχοληθεί μέχρι σήμερα με τον θεσμό του επιμελητηρίου.
 
Ο κ. Κιλτσίκης, σημείωσε πως με την εμπειρία που φέρνει ο ίδιος σε αυτή την προσπάθεια και με την όρεξη που έχουν αυτός οι συνεργάτες του, θα μπορέσουν να κάνουν μια νέα αρχή για το ΕΒΕΡ, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη για την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων με μοναδικό γνώμονα την ενίσχυσή τους.
 
Σημείωσε δε πως η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων επαγγελματιών στις εκλογές θα ενισχύσει τη δύναμη του επιμελητηρίου. Για αυτό τόσο ο ίδιος όσο και οι υποψήφιοι του συνδυασμού του θα κάνουν προσπάθεια να φέρουν όσο το δυνατόν περισσότερους συναδέρφους τους στις κάλπες. 

Κάλεσμα στις εκλογές 

Καλή δύναμη σε όλους τους υποψηφίους των δύο συνδυασμών, οι οποίοι στερώντας χρόνο από τις επιχειρήσεις τους και τις οικογένειές τους, συμμετέχουν σε αυτές τις εκλογές ευχήθηκε από την πλευρά του ο κ. Γραβάνης, τονίζοντας πως ο μεγάλος αριθμός των υποψηφίων και από τους δύο συνδυασμούς που έχουν κατατεθεί, σίγουρα θα λειτουργήσει προς όφελος των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών.
 
Στον συνδυασμό του συμμετέχουν 56 επιχειρηματίες, έμποροι, επαγγελματίες και επιστήμονες, άνθρωποι που εκφράζουν το «νέο» και αγωνιούν για το «αύριο» του τόπου.
 
Για αυτό και κάλεσε όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου να συμμετέχουν στις εκλογές στις 4 και 5 Δεκεμβρίου ώστε να συνυπογράψουν όλοι μαζί την Συμφωνία Ανασυγκρότησης με στόχο την αναβάθμιση του επιμελητηριακού θεσμού, την βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος της Ροδόπης και την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων της περιοχής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.