Μονιμο προσωπικο στην Τραπεζα Αττικης

Εκδόθηκε από το Α.Σ.Ε.Π., η προκήρυξη που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εβδομήντα τεσσάρων (74) συνολικά θέσεων μόνιμου προσωπικού κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) για την Τράπεζα Αττικής και ειδικότερα:

Γενικά προσόντα

Οι υποψήφιοι πρέπει:

1. Να είναι Έλληνες πολίτες.

2. Να έχουν γεννηθεί από το 1975 έως και το 1984.

3. Να έχουν υγεία και φυσική καταλληλότητα που απαιτείται για την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που θα προσληφθούν (ελέγχεται από γιατρό της Τράπεζας)

4. Να μην έχουν κώλυμα διορισμού, ούτε κατά τον χρόνο λήξεως της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, ούτε κατά τον χρόνο του διορισμού.

5. Οι άνδρες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

6. Να κατέχουν τους απαιτούμενους τίτλους σπουδών.

Οι υποψήφιοι μπορεί να είναι πολίτες χώρας της Ε.Ε.

Για όλες τις θέσεις απαιτείται δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης(ΙΕΚ) οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα χρηματοπιστωτικών και διοικητικών υπηρεσιών (πρώην οικονομία και διοίκησης), ή πτυχίο Β΄ κύκλου σπουδών τεχνικού επαγγελματικού εκπαιδευτηρίου, ανεξάρτητα από ειδικότητα, ή πτυχίο Α΄ κύκλου σπουδών τεχνικού επαγγελματικού εκπαιδευτηρίου οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα οικονομίας και διοίκησης. Επίσης, μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις και όσοι έχουν απολυτήριο τίτλο Ενιαίου Λυκείου ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου κλάδων διοικητικών υπηρεσιών – γραμματέων ή οικονομίας ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου των τμημάτων υπαλλήλων λογιστηρίου ή υπαλλήλων διοίκησης ή εμπορικών επιχειρήσεων ή Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης ή έχουν άλλον ισότιμο και αντίστοιχο τίτλο σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β)υπολογιστικών φύλλων, γ)υπηρεσιών Διαδικτύου και άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Υποβολή αιτήσεων

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει με την πάροδο της 10ης Ιουνίου 2005, ημέρας Παρασκευής.

Για συμμετοχή στον διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση με το ειδικό έντυπο «Αίτηση – υπεύθυνη δήλωση». Στην αίτηση επισυνάπτονται: α) φωτοαντίγραφο της αίτησης με πρωτότυπη υπογραφή, β) φωτοτυπία των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας ή φωτοτυπία των σελίδων του διαβατηρίου, στις οποίες αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου, και υπάρχει η φωτογραφία του, γ)παράβολο 15ευρώ που εκδίδεται από δημόσιο ταμείο. Διαφορετικά, η αίτηση δεν λαμβάνεται υπόψη. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές. Οι υποψήφιοι καταθέτουν το Έντυπο ΑΣΕΠ 183 και το συμπληρωματικό φύλο Έντυπο ΑΣΕΠ 010, στο οποίο δηλώνουν τα κριτήρια και τις ιδιότητες που επικαλούνται στην αίτησή τους.

Ο υποψήφιος μπορεί να προμηθευτεί τα σχετικά έντυπα από τα καταστήματα των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, τα ΚΕΠ, αλλά και από την ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ(www.asep.gr)

Για 50 από τις 74 θέσεις, κριτήριο κατάταξης θεωρείται η εμπειρία σε καθήκοντα τραπεζικών εργασιών, εφόσον έχει αποκτηθεί μετά το 1990 και μέχρι την έναρξη ισχύος του Ν.3320/2005, δηλαδή μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου 2005. Η εμπειρία προκύπτει από οποιαδήποτε σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στον δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα, σε συνδυασμό πάντοτε με την κατά περίπτωση ασφαλιστική κάλυψη, και λαμβάνεται υπόψη εφόσον έχει αποκτηθεί μετά τη λήψη του βασικού τίτλου σπουδών, με τον οποίο ο υποψήφιος μετέχει στον διαγωνισμό. Ως βαθμολογούμενη εμπειρία νοείται η απασχόληση σε σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στον δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα σε καθήκοντα ή έργα τραπεζικών εργασιών (Ταμία – Teller, καταθέσεις, συνάλλαγμα).

Αφού δημοσιευθεί η προκήρυξη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και ορισθεί η ημερομηνία κατάθεσης των αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στο ΑΣΕΠ μόνο ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή, σε φάκελο μεγέθους Α4, αναφέροντας και την κατηγορία ΔΕ για την οποία υποβάλλουν την αίτησή τους. Η διεύθυνση είναι : ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Προκήρυξη 2Κ/2005, Κατηγορίας ΔΕ, Τ.Θ.143 08, Αθήνα Τ.Κ. 11510.

Η κατανομή των θέσεων

Κλάδος – Ειδικότητα Έδρα – Νομαρχία Θέσεις

Διοικητικός – Λογιστικός ΕΝΑ Δράμας – Καβάλας – Ξάνθης (Ξάνθη) 1

Διοικητικός – Λογιστικός ΕΝΑ Έβρου – Ροδόπης (Αλεξανδρούπολη) 1

Διοικητικός – Λογιστικός ΕΝΑ Έβρου – Ροδόπης (Κομοτηνή) 3

Σύνολο θέσεων 5

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.